scroll down
Arrow
MENU
16:58 | December 31, 2009

Tiden är ute!

Uncategorized

Oj vad jag helt glömt bort röstningen!

Har haft fullt upp med att sminka kusin, laga mat och fixa inför kvällen =)

Återkommer med bilder!

Gott nytt år på er alla!

5 Responses to “Tiden är ute!”

 1. Theresa Lokar on

  Hejsan! vet inte om du har fått mitt mejl men jag har frågat lite om brud make up…har fått förfrågan att sminka en som ska gifta sig. Tänkte om du hade några tips…kan kanske skicka några bilder till mig på min mejl el lägga upp på bloggen…hade varit jättesnällt=)

  Gott nytt år…

  Kramar

  Reply
 2. Sara on

  Gott nytt år på dig Linda 🙂 Hoppas du får det bra i 2010! Önskar dig allt väl! Det är ett nöje att läsa din blogg varje dag! Och jag måste bara säga att du är väldigt vacker 🙂 Önskar dig all lycka!

  Kram Sara

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)