scroll down
Arrow
MENU
12:11 | January 24, 2010

Linda i Veckorevyn!

Uncategorized

Halloj!

Fy f*n vad jag mår kass idag rent ut sagt!
Ont i halsen,  hostig, ont i kroppen, täppt i näsan och allmänt hängig.. Svininfluensa? njaae

Jag har ju helt glömt att visa bilderna i Veckorevyn =) Så här kommer dom!

Bild 8869 Bild 8868

12 Responses to “Linda i Veckorevyn!”

 1. Mia on

  Hej Linda!
  Du måste ju ha hysteriska mängder smink hemma. Hur gör du för att ha ordning på allt? Har du några bra förvaringstips? Får vi kika in i din sminkhylla/låda?

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Mia: Jo det är en del =) allt får inte plats i mitt sminkskåp heller, så vissa grejer glöms undan i lådor osv.. så det är lite stökigt bland sminket..haha

   Reply
 2. Johanna on

  Hej!
  Jo, har precis hittat din blogg och gillar den mycket. Jag har en fråga jag hoppas få svar på. Till sotade ögon tycker jag det känns väldigt exklusivt med nudefärgade läppar, helst helt matta. Men, jag hittar verkligen inget bra läppstift till detta. Alla är för rosa. Har du något förslag? (billigt! Studenter har ont om pengar..) Tack på förhand!

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Johanna: Jag gillar “bare” från MUS, det är mitt absoluta Nudestift! och det är INTE en gnutta rosa i det =) nu kanske inte det är det bästa budgetalternativet, men jag vet faktiskt inget annat som är så bra =)

   Reply
 3. Naildesign on

  Jag blev så glad när jag öppnade VR i dagarna och såg dig där i! Så sjukt kul att en beautybloggare äntligen får uppmärksamhet och du gör det hela så bra. Tack för att du är en sån fin inspiration till oss alla. Kramar!

  Reply
 4. ida on

  hoppas du kan svara på det här…skulle verkligen behöva hjälp. Jag har väldigt fet och dålig hud som är full med finnar. Jag har t.om haft många olika mediciner mot det men inget hjälper riktigt. iaf… jag brukar använda dream matte mousse som foundation, och så sätter jag på samma märkes puder. Problemet e att det bli kakigt, iaf då jag ska sätta mer puder efter några timmar. Men jag måste sätta puder för att foundationen täcker inte mina finnar tillräckligt, + att de blir så glansigt.
  men så då jag läste din blogg kom jag på att… är det månne såhär? borde jag köpa någon bra fettfri foundation som täcker bra… och så en transparent puder därpå?? det låter bra tycker jag iaf mendet är ju du som är experten 🙂
  Om de där inte är en bra idé… vad skulle du rekommendera då?
  och så… vilket märke är bra och sådant som täcker tillräckligt bra?
  tack så hemskt mycket i förväg!
  //sanna
  (ps… jag bor i finland så jag vet inte omdet finns någon MUS här? inte iaf i min stad. Fast det finns en butik som är så där med dyrare produkter…. iaf skulle jag tro att dom har MAC där men jag är inte säker)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)