scroll down
Arrow
MENU
8:24 | January 29, 2010

Dagens make-up – Fredagssotning med guldglitter!

Uncategorized

Tjoo!

Först och främst, tack för alla era gratulationer =) ni är så söta!
Jag är nog fortfarande mätt efter gårdagens grekiska middag! haha!

Idag har jag gjort en klassisk svart sotning med guldglitter som eyeliner! En kombo som alltid funkar! =) Helt enkelt en bra make till er som vill sätta lite tvist på sotningen!
Jag kommer även lägga ut en tutorial på denna ikväll! =) Bra va!

Jag har använt:(allt från MUS om inget annat anges)

Hightechlighter Phenomenon
E/D Pollution, white
Tri blow color
Eyepencil Darkest shadow
Glitter super
Mixing liquid
Lash Light mascara från Too faced

Bild 9061

Basen är en mineralbas från L8Nyberg, färg 01 och 05, rougen är Willing från FACE, och på läpparna har jag minty lipgloss Miami från E.l.f
Bild 9073Bild 9080

Ögonbrynen är inte ifyllda än om ni undrar vad som hänt med dom! =P

20 Responses to “Dagens make-up – Fredagssotning med guldglitter!”

 1. Bella on

  hello gorgeous!
  Först och fämst lite fjäsk 😉 Din blogg och dinda tips är kanon och du är sjukt vacker, men det får väl bara du höra varje dag?
  Jaja, fram till sak. Igår blekna vi mitt hår (inte hemma) det tar tid att vänja sig. Har du några smink tips och håruppsättningar som är snyggt till helgen? Tack för en kanon blogg!
  Kram på dig!

  Reply
 2. Frida on

  Hejsan Linda! jag undrar hur du beställer dina saker från MUS ? för när jag går in på deras hemsida så hittar jag inget som visar att man kan handla därifrån, man kan bara se deras produkter.
  Tacksam för svar!
  /frida

  Reply
 3. Juni on

  Hejsan! Har du något tips om vart man kan få tag i ett matt oranget, billigt läppstift? Vill verkligen att det ska va oranget haha!

  Reply
 4. carolina on

  gud, du är sjukt duktig! jag undrar om du skulle kunna visa en steg-för-steg guide, för oss mindre begåvade? och så undrar jag vilken slags borste du använder?
  kramkram 🙂

  Reply
 5. Sylwia on

  Så snyggt! Använder du ett stativ när du tar närbilder på dina ögon? Mina bilder blir aldrig så skarpa för jag är lite skakig om händerna när jag tar kort 🙁

  Reply
 6. linnea on

  Hej!
  Det skulle vara roligt om du kunde berätta lite mer om ditt hål högst uppe på örat, den med staven. Hur du gjorde den och kanske någon bra bild på den. Är intresserad av att öra en sån. 🙂

  Reply
 7. EveCarlson33 on

  If you’re in a not good position and have got no cash to get out from that, you will have to receive the business loans. Because that should aid you emphatically. I take auto loan every time I need and feel myself OK just because of that.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)