scroll down
Arrow
MENU
14:00 | January 29, 2010

Linda gillar: Lash light mascara från Too Faced!

Uncategorized

Här kommer ett mascaratest jag gjorde på den nya “lamp-mascaran
Sådana där Hightech-mascaror brukar ju sällan vara bra, men denna fick jag till riktigt bra tycker jag!

Bild 9002

Bild 9003
Fransarna blev otroligt långa och fint separerade!
Jag gillar’n! =)

21 Responses to “Linda gillar: Lash light mascara från Too Faced!”

 1. elli on

  Hej Linda,
  Avgudar din blogg och länkade därför din ifrån min blogg. Hoppas det var okej att jag lånade en bild från din blogg också. Tänkte åtminstone berätta det så att du vet. 🙂
  Säg till ifall det inte är okej..

  mvh Linda/elli

  Reply
 2. Bella on

  Hej Linda! Jag har en fråga. Jag behöver verkligen nytt smink, nytt av precis allt. Jag ska till stan imorgon och köpa det som behövs för en snygg bas. Dessvärre är jag fattig och har inte råd med en massa dyra grejer. Har du nått tips på vilka grejer som jag kan köpa som är bra men som ändå inte kostar en förmögenhet? ( jag är väldigt ljus i hyn och har svårt att hitta foundations och puder som är tillräckligt ljust för mig) Tacksam för svar!

  Reply
 3. Jaleh on

  Hej Linda.
  Jag har fått skit konstig hy nu under vintern. Känns som jag har 3-4 olika färger i ansiktet. Har även fått konstiga plitor lite överallt. Min hy har även blivit jätte torr.. jag har inte kunnat använda foundation på flera veckor nu eftersom allt blir ojämnt och flagnar bort med min torra hy. Kan du tipsa om en bra täckande foundation som ni har på MUS och en bra ansiktskräm som jag kan använda under min foundation så jag får en jämn och fin hy.

  Reply
 4. Maria on

  Hej Linda!
  Jag har en fråga om lös-ögonfransar..
  Ska man sätta fast dom på ögonlocket innan man målar mascara? (har hört att dom blir förstörda om det kommer mascara på dom..?)
  Och hur man ska ta bort dom från ögonlocken? Och går de att återanvända ?
  Tacksam för svar

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)