scroll down
Arrow
MENU
16:00 | February 27, 2010

Linda gillar: Wow från MUS

Uncategorized

Bland alla härliga vårnyheter har detta helt fantastiska gloss kommit in =)

Wow heter det och ger en ljus, kall, rosa färg!
Kostar 125kr

Bild 10317

Visst är det tjusigt!

Bild 10318

23 Responses to “Linda gillar: Wow från MUS”

 1. amanda on

  riktigt snygg och gullig färg! älskar din blogg förutom att jag skulle älska den mer om du hade lite mer videos, typ en i veckan elr nåt 🙂 annars är din blogg skiitbra ;D

  mvh amanda

  Reply
 2. Chanelle on

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna visa hur man får sånna där härligt ljusrosa läppar som på bilden för tex mig som har väldigt mörkröda läppar i vanliga fall. Tycker det är svårt att få dom riktigt ljusa utan att det försvinner nästan direkt. De flesta läppglans jag testat synns knappt utan läpparna känns fortfarande väldigt mörka. Vore superkul om du kunde komma med några tips 🙂

  Tycker att din blogg är helt underbar! Ha det bäst! 🙂

  Reply
 3. fannie on

  Hej Linda!
  Har en fråga, jag är vääldigt blek. Och jag har inte hittat en enda foundation som passar mig, alla ser alldeles för mörka ut och det ser bara dumt ut. Jag vill ha en foundation som täcker jätte bra men som också är jätte ljus så även jag kan använda den..
  Har du något tips till mig? Jag blir galen.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)