scroll down
Arrow
MENU
12:35 | February 28, 2010

Härliga söndag =) – och Make up stores nya nagellack!

Uncategorized

Sitter här och kollar på Glamourama och bara ÄR! =)

Så himla skönt! Heja söndagar!

Tänkte visa er lite nya lack från MUS som kommit in =)
Lacken kostara 130kr

Bild 10309
Lacket Therese

Bild 10315
Marcus
Bild 10311
Lina
Bild 10313
Stina

23 Responses to “Härliga söndag =) – och Make up stores nya nagellack!”

 1. Felicia on

  Hej! Tack för en jätte bra blogg! Kan du skriva vad det är för skillnad på ett pressat puder och ett löst? Vilket är bäst?

  Reply
 2. Sanneee on

  Hej Linda!
  Har varit och köpt din favorit nu – Cover all mix, men jag med minne som en guldfisk vet inte vilken färg jag ska använda till vad 🙂 Hon i butiken berättade ju, men det tog inte lång tid innan det var borta ur minnet 🙂 Hjälp mig!
  Riktigt bra blogg du har! 🙂
  Kram Sanne

  Reply
 3. Zanna on

  Hej! Läste att du rakar eller noppar bort hälften av dina ögonbryn för att sedan måla i en snyggare form! Jag är lite nyfiken på hur du får det att hålla en hel dag? Oroar du dig inte för att du ska råka smeta ut hela brynen? Använder du penna när du fyller i en ny båge? Varför tatuerar du inte nya bryn? Kan du inte visa hur dina bryn såg ut innan du tog bort halva? Jag tycker att du har jättefina bryn nu. Det gör väldigt mkt för hela utseendet om man har en snygg form på brynen!

  Reply
 4. Amanda on

  Hej! Jag ville bara säga att du har en grym blogg! Jag blir jätteinspirerad av att lära mig sminka mig bättre, jag kör ofta det samma gamla vanliga. Men imorgon är det jag som tar en sväng till Make Up Store innan skolan 😉

  Keep up the good work 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)