scroll down
Arrow
MENU
18:05 | February 28, 2010

Linda testar just nu: Pureskin 24/7

Uncategorized

Fick hem ett paket  Pureskin 24/7 Kapslar i samband med sheercovergrejerna häromveckan!
Började då att ta en kapsel om dagen.
Än så länge har jag inte märkt någon större skillnad, dock har jag varit lite slarvig och missat några dagar.. *Smäll på fingrarna*

Vad är då Pureskin?

PureSkin 24/7, 30 kapslar

En kapsel om dagen för fin och fräsch hud. Näringsmässig hjälp mot oren hud. För hudens välbefinnande. Bevara hudens normala fukt och pH-balans.

Många ungdomar och även vuxna har oren hud som producerar mycket talg och gör att finnar kan uppstå. PureSkin innehåller Praventin™, som är ett bioaktivt proteinkomplex, rikt på laktoferrin. Laktoferrin är ett mjölkprotein som ger näringsmässig hjälp inifrån och motverkar orenheter i huden. PureSkin™ hjälper till att bevara hudens naturliga fukt- och pH-balans. Passar så väl unga som vuxna.

Hur god effekt kan jag vänta mig av PureSkin?

I en klinisk studie utförd på 44 tonåringar med problemhud visades det på 71% minskning av blemmor efter en månad och 95% efter två månader.

Hur lång tid tar det innan man märker skillnad?

Många tonåringar har märkt effekt redan efter några dagar. I studie visades signifikanta resultat redan efter två veckor. Resultaten är individuella, så minst en månad (en förpackning) bör man ändå räkna med.

Kostar 299kr på Eleven

20 Responses to “Linda testar just nu: Pureskin 24/7”

 1. Tess on

  Apiforce är ett tips annars 🙂 Jag har inte fet eller oren hy men får ändå finnar. Apiforce har gjort en enorm skillnad på mig iaf. 🙂

  Reply
 2. Caroline on

  Det tar 30 dagar för cellerna i tillväxtlagret att vandra upp till det yttersta hudlagret, som är epitelvävnad av döda hudceller. Det yttersta hudlagret kan inte behandlas för den får ingen näring alls, där finns inte blodkärl tillräckligt nära. Utan man får vänta på att de nya cellerna kommer fram. Resultat av behandlingar brukar ta 30 x 3 dagar. När en produkt lovar resultat efter två veckor bör man kanske bli lite misstänksam. Ljuger dem? Vad ljuger de mer om isåfall?

  Reply
 3. Sara on

  Hejhej på dig Linda!
  Jag gillar din blogg starkt och ville bara säga Tack till dig för att du lägger ner tid på att ge oss läsare roliga tips och dagens makeup Varje Dag! Du vet inte hur mycket du underhåller och en sminkblogg som denna har man länge letat efter. Ha det så bra Kram Kram!

  Reply
 4. Jessica on

  Hej Linda.
  gillar verkligen din blogg eftersom att jag själv, alltid, velat bli makeup/hårstylist. Undrar bara vad du tycker att man behöver i sin sminkväska.

  Reply
 5. anett on

  Vet du vilket är bättre för håret en hård eller en mjuk borste? Om du förstår vad jag menar med mjuk borste, en “hårig” borste.

  Reply
 6. Jenna on

  Hej! Haha jag har också Dom och jag har käkat dom i ett par dagar nu, effekten märks oftast efter 2 veckor. Så snart får vi väl se =) jävligt dyra tycker jag dock, eller ja frakten var dyr,

  Reply
 7. Anna on

  Man undrar ju varför du skulle vilja prova en sån produkt?
  Du har ju definitivt ingen problemhy??? Känns lite fånigt, bara. Jag har själv oren hy med massor av finnar, och provar själv Pureskin. Men jag undrar bara vad ditt utlåtande ska bli sen?? Typ ja, det funkar. Min redan perfekta hy är fortfarande perfekt, eller? Litet hån till oss som verkligen har problem…

  Jag läser ofta din blogg och gillar den, men denna gången får du ju ge dig!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)