scroll down
Arrow
MENU
22:35 | March 17, 2010

Feelings i Vadstena!

Uncategorized

Hallojs i kvällningen!

Nu har jag två sköna jobbdagar i Vadstena för tidningen Nolltretton som jag gjort modebilagan för i 2 år =)
Nu ska vi plåta vårmode! (Inomhus dock, snön ligger ju på marken fortfarande=()
Underbara David, som tagit min headerbild och bilden nedan ska självklat fota hela kalaset! Wihoo!

omslag karolinafeeling

8 Responses to “Feelings i Vadstena!”

 1. Pernilla on

  Stardust heter tydligen en ny hightech lighter som kommer in i MUS’s sortiment. Har du fått testa det? Tyckte de såg så fint ut i senaste magasinet så jag är jättenyfiken över hur det kan sitta på 🙂

  Reply
 2. MyyZz on

  JAg valde ett inlägg där du inte hade så otroligt många kommentarer.

  Det är såhär att jag har fått en snygg blåtira runt ena ögat och över ögat är inga större problem med att sminka det men hur katten får jag det att inte synas på kinden och under ögat, det drar ju som behekant neråt.
  Jag tänkte lägga en mörkgrön sotning i morgon… bara för att lixom och sen försöka fixa kinden … men vad ska jag göra, det är blåsvart där.

  KRAMKRAM o DÖDLIGT jättetack om jag får svar innan i morgon bitti ,,, kramkramk…. älskar din blogg och tycker att jag yumera sminkar mig riktigt snyggt, det är givetvis din förtjänst….. ajajaj vad jag smörar:-):-)

  Tjing MyyZz

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)