scroll down
Arrow
MENU
20:01 | April 29, 2010

Linda gillar: Matte Morphose från Loreal!

Uncategorized

Har testat ny foundation från Loreal som heter Matt morphose, det är en moussevariant som jag tycker täcker väldigt bra utan att bli sådär torr som moussefoundations annars brukar bli!
jag vill dock inte rekommendera den till torrisar!
det enda jag inte gillar är att den är på burk, för jag VET det är så många som pillar i burkar med fingrar och inte bryr sig det minsta om bakterier, och jag tycker det är så himla äckligt!
Skaffa en spatel om ni ska använda foundation på burk, då blir det kalas =)
Kostar 165kr

Före och efter

34 Responses to “Linda gillar: Matte Morphose från Loreal!”

 1. hanna drake on

  HEJ!
  måste fråga, när sminkar du dig? stiger du upp jättetidigt eller hur hinner du sminka dig såhär innan jobbet? lr är det här ditt jobb? kram hanna, finland.

  Reply
 2. Mathilda on

  Jag ska göra min egen sminkning till studentbalen i juni och jag skulle vilja ha någon guldig skugga. Skulle vara jätteroligt om du ville ge tips på någon sådan sminkning. Väldigt bra blogg för övrigt =)

  Reply
 3. Therese - Galleria Dragarbrunn on

  Härligt att du är nöjd! Själv var jag på hudvårdsklass härom veckan och testade massor av olika hudvårdsprodukter och hittade en foundation jag var riktigt nöjd med, helt perfekt. Inte ofta man hittar sånt där som man fastnar för direkt men alltid lika kul när det händer 🙂

  Reply
 4. Sophia on

  Hej Linda! Du testar ju så mycket foundations, jag undrar om det verkligen är någn skillnad på mineral och vanlig? Känner du någon skillnad?

  Reply
 5. Ii on

  Gillar att den är i burk =) Men så länge man pillar i sin egen burk med egna fingrar så spelar det ju ingen roll för nån annan =)

  Reply
 6. Lotta on

  Skulle vilja fråga nåt som inte har med foundation att göra, fast jag vet att i vanlig ordning får man väl inte svar. När du provade A-crèmen, använde du den både morgon och kväll eller bara på kvällen?

  Reply
 7. KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥ on

  !♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Funkar det bättre på fett hud?

  Ps. kolla in i min blogg som är fylld med outfits, bilder och annat. Passa på att bli veckans bloggare just nu!

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Reply
 8. cam on

  Hej, jag har för mig att du berättade att du köpt penslar från tradera. Vill bara veta om dom var bra? Och om du rekommenderar det? mvh

  Reply
 9. Sandra on

  Köpte den för en månad sedan och jag måste säga att det är den bästa foundation jag haft!
  Riktigt klockren!!!
  Så du gör rätt som tar upp den i bloggen för de som inte hittat rätt foundation än för den här äger 😉

  Reply
 10. Lotta on

  Tack för svar! Jag provar själv A-crèmen nu, fast bara på kvällen. Blev förvånad att den känns så bra, inte alls fet. Hade gärna haft den på dagen med, men då vill jag ha solskydd. Glöm inte det Linda! Bästa anti-rynk medlet! Solskydd alltså. Du är ju ung, men det bästa är att förebygga! Kram

  Reply
 11. Anna on

  Hej!
  Har frågat det innan men jag får väl göra det igen:
  Var får man tag i en sån där spatel nånstans? Jag var på Åhlens och letade men kunde inte hitta någon. Väldigt tacksam för svar!
  Ha en fortsatt fin dag!

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Anna: okej, man brukar få med spatlar när man köper olika krämer, eller så får du fråga i disken efter spatlar.. men du kan ju använda nästan vad som helst som spatel egentligen =P

   Reply
  • Linda Hallberg on

   Jojjo: ingen aning, det beror på hur mycket man tar och om man använder svamp eller pensel.. svamp suger ju upp en himlans massa!

   Reply
 12. amanda on

  Hur ska man göra när man köper en foundation. För jag tycker att ljuset ute och inne i affären är så totalt olika , så sedan när man kommer ut känns färgen oftast alldeles rosa ..
  så vad är ditt tips? Hur ska man göra?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)