scroll down
Arrow
MENU
18:00 | April 29, 2010

Värdelös Brun utan sol!

Uncategorized

Hej hej!

Jag hade tänkt ha lite Brun utan sol tema nu de kommande veckorna och testa lite olika BUS.er!
Den första i ordningen är Loreals Sublime bronze  Self tanning dry mist for face, 130kr

Jag testade denna igårkväll innan jag gick och sov, men såg ingen skillnad alls i ansiktet när jag vaknade i morse.. =S
dock doftade den ingenting och den var enkel att applicera, och det var ju bra, men det är inte riktigt det som är meningen =P

Så, tummen ner för den här.. tyvärr

Har ni testat den? berätta gärna vad NI tycker!

19 Responses to “Värdelös Brun utan sol!”

 1. Camilla on

  Jag har också testat denna brun utan sol och kan dock påstå att jag definitivt blev brunare i ansiktet. Blev inte lika brun som när jag använder de vanliga lotion-varianterna, men jag såg absolut resultat.

  Reply
 2. Emilia on

  Hej !

  Måste börja med att säga att jag tycker dig blogg är helt kanon, jag får mycket bra inperation från dig, och jag tycker du verkar vara hel gullig=)

  Jag har iaf en liten fråga till dig… Jag har köpt cover all mix från make up store men jag vet inte rikgit hur och vart man ska använda färgerna för att man ska få så bra efekt som möjligt, så jag vore jätte tacksam om du ville hjälpa mig och svara på den frågan?

  Tack på förhand
  Kram Emilia

  Reply
 3. Sara on

  Hej, vill börja med att din blogg är underbar ! den är så inspirerande!
  Sen så vill jag fråga en sak. Jag älskar verkligen att exprimentera med olika sminkningar och har börjat försöka med sotningar men det blir aldrig bra, mina ögon ser bara hängiga och trötta ut. har du något tipps på vad jag kan göra ?
  Kram 🙂

  Reply
 4. Josefine on

  Jag har den hemam just nu & har användt den några gånger. Fick en fin solbränd färg i början men efter ett tag blev jag fläckig & fick torra fläckar i hela ansiktet lite överallt & den var relativt dyr för att vara så dålig, så jag sätter tummen ner på den också & har redan gjort i min blogg 🙂 3

  Reply
 5. Nathalie on

  Jag testade denna BUSen här om dagen och jag blev supernöjd (dock liiite för gul i färgen för mitt ännu bleka ansikten).

  Jag kan också tillägga att jag sprayade en gång på vänster ansiktshalva, sen på höger och till sist över mitten av ansiktet och det blev en naturlig bränna.

  Helt klart godkänt enligt mitt tycke 🙂

  Reply
 6. Coral on

  Ge den gärna en chans till Linda. Skaka flaskan ordentligt och spreja inte på för långt avstånd. Jag har använt den hur länge som helst och den är fantastisk!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)