scroll down
Arrow
MENU
16:00 | May 30, 2010

Julias Balsmink och hår!

Uncategorized

Julia, som hade lååååångt hår, ville ha en halvuppsättning, sedan fick jag göra som jag ville, så det blev flätat längs ena sidan, och lockar, massor med lockar och en stor rockabillylugg!
Sminket var sotat i blått med glitterfransar och så fick hon blekrosa läppar!
Brynen, som Julia “hatar” fixade vi till i en snygg form!

33 Responses to “Julias Balsmink och hår!”

 1. karolin on

  Jätte fin sminkning och uppsättning du gjort på Julia.. Blev paff när jag såg hennes tattuering, har ett exakt likadant tecken som hon har. Fast min sitter lite längre ner och är större 😀 Tack för en bra blogg // Karro

  Reply
 2. Emma on

  Hej!
  Snart är det baldags för mig och jag undrar om du har några tips på sminkning och frisyr? Jag har en “fräck”-rosa balklänning med tre volanger och ska ha vita skor till 🙂 Har jag bruna ögon och blont hår dessutom!

  Vore extremt tacksam om du hade några tips! 🙂 Kram!

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Lina: asiatiska ögon kan sminkas likadant! fast man brukar använda en annan teknik genom att “fuska” en globlinje, jag tycker inte att det finns någon foundation som motverkar glans, det är puder som mattar ner och fixerar!

   Reply
 3. madelene on

  Vilka fina bryn hon fick 🙂
  Kan du inte tipsa om hur man ska få till dessa fina bryn. Mina är oxå aptråkiga att forma och är tyvärr överplockade, typ så som ögonbryn skulle se ut på 90-talet, smala. Och nu får jag inte mina bryna att bli så breda och tjocka som de var innan.Snälla behöver bra tips.

  Reply
 4. Heidi on

  Wow, bra jobba! Du er helt klart den dyktigste og mest kreative makeup artisten jeg har sett på lenge 🙂

  -Klem fra stoor fan fra Norge-

  Reply
 5. blondstar - mamma till max on

  Ser att detär flera som frågat om brynen och jag har oxå plockat/rakat dom i flera år och dom växer inte ut så jag kan få form på dom, jag får måla i varje dag så de blir två smala streck. Har du tips? Målar jag tjockare ser det bara dumt ut 🙁

  Reply
 6. Miss*E* on

  Grymt snygga bryn d blev! Kan man inte köpa dej?;P å ha dej i sminkväskan menar jag,så tar man ba fram dej ,å vips så blir man sådär snygg! 😉

  Reply
 7. Mandy on

  hej linda!! Vet du vad tjejen julia har för tatuering? vad den betyder och vilket *språk typ*…tacksam om nån svarar som vet, vart helt såld för den!! 😀 jätte bra blogg btw..följer den noga 😉 puss!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)