scroll down
Arrow
MENU
12:30 | May 31, 2010

Smink-tutorial- från bas till färdig make-up!

Uncategorized

dagens make-up gjorde jag till en tutorial idag! från basen, till den färdiga make-upen.
Testade göra på ett nytt sätt idag eftersom bloggen är så himla seg att lägga upp bilder i just nu!
Så jag gjorde utan text, men som man säger, bilder säger mer än ord, så jag får hoppas ni förstått hur jag gjort =)

Basen

Ögonen

Kinder och läppar


Make-upen i sin helhet!

41 Responses to “Smink-tutorial- från bas till färdig make-up!”

 1. A on

  Hej Linda! Först vill jag säga att jag älskar din blogg och du är den duktigaste makeupartisten jag har sett bland bloggar så därför vänder jag mig till dig.

  Jag har lite frågor ang MUS cover all mix pens,Läppennan Sauvage från MUS och treatment mascaran från mus.

  1. Står det på pennorna vad som döjer vad?

  2. Kan jag använda den man ska ha under ögonen även om jag inte är mörk under ögonen? Gör det någon skada ifall jag gör det? Jag änvänder inte foundation på sommaren för jag har turen att ha en fin hy, så tänkte att jag kan använda den under ögonen för att jämna ut huden lite mer. Men vill inte att det ska gör mer skada än nytta om jag änvänder den även fast jag inte är mörk där. Kan tillägga att jag snart är 19 år.

  3. Den ljusaste som man kan ha som en highlighter är det sant att man kan ha den innanför nedre fransraden istället för vanilla pen? Vissa makeupartister säger det, men är det lämpligt?

  4. Jag brukar aldrig ha läppstift utan bara läppbalsam som ger lite skimmer, tex niveas nya, och jag vill markera min läppkontur och jag har små läppar, är det pennan sauvage från MUS som är mest lik läppens egna färg?

  5. Jag har en mascara som inte rekommenderar att man har en primer innan mascaran,kan jag såfall använda treatment mascaran på kvällarna och de dagar jag är osminkad? Använder man den innan man böjer fransarna eller efter?

  6. Jag har mörkt hår, olivgröna ögon och har ganska ljus hudton men ändå inte för ljus utan ganska normal.Jag vill ha en rouge som är somrig och ganska rosa/korall färgad vilken från MUS kan du rekommendera?

  Jag blev medlem på makeupstore nyligen för jag ska handla där så fort jag har fått svar från dig. Jag hoppas att du kan svara på mina frågor så fort du har tid.

  Kan tilläga att jag är 19 år snart.
  Många frågor jag vet men jag hoppas du vill svara (a)

  Det gick inte att maila dig så därför skriver jag här.
  Tack på förhand! kramar!

  Reply
 2. JENNSANS mode on

  du är så söt!
  har lagt märke till att du inte bara använder MUS produkter längre. hoppas inte att det beror på det lilla “påhoppet” för någon månad sen.

  kramar!

  Reply
 3. Sanna on

  Så himla fint! Sommarparty 😀
  Skulle inte du kunna visa bra verktyg och borstar som man “ska” ha i sminkväskan? Tack för en superbra blogg!

  Reply
 4. Fanny on

  Hej Linda! Du skulle inte kunna visa hur man snyggast ordnar läpparna med en läppenna från mus?
  Har precis köpt underbara färgen cherie, vilket verkar vara en ganska torr penna som lätt ger fnöskiga läppar, och jag vill att de ska se fint ut.
  Tack på förhand !:)
  Fanny

  Reply
 5. Julia on

  Hej!
  Kan du tipsa om någon bra eyeliner/kajal som inte kladdar & som inte kostar skjortan!
  Gillar din blogg btw, väldigt inspirerande !

  / Julia

  Reply
 6. lady thirty on

  vilken rolig idé att framföra sminkningen på!
  undrar vart jag kan hitta rimmel nånstans, vet att jag kunde hitta det på kicks förut men de har ju slutat med det märket…så senast min smabo var i USA så fick han shoppa några ögonbrynspennor åt mig 🙂

  tacksam för svar 😀

  tack för en väldans inspirerande blog! tack vare dig fick jag ändan ur vagnen och köpte mig en cake eyeliner och det är bland det bästa jag gjort i sminkväg!

  Reply
 7. malin on

  HEJ LINDA. DIN CONCEALER SER VÄLDIGT KRÄMIG UT & MIN ÄR HELT TVÄRT EMOT, ALLTSÅ VÄLDIGT HÅRD. VARFÖR ÄR DEN SÅ? TACKSAM FÖR SVAR, KRAM!!! 🙂

  Reply
 8. Sofie on

  Såg att du använde foundation från Lumene, kan du inte recensera den, så är du gullig? Har hört bra om dem.

  Reply
 9. Carolina on

  Jag tycker man förstår rätt bra med bara bilder, de enda som var lite otydligt var vilka färger du använt till skuggorna, kul att se steg för steg vilken skillnad det gör 😉

  Reply
 10. Linda on

  Hej Linda.
  Jag behöver verkligen din hjälp! När jag ska lägga på fundation eller cover all mix så lägger det dig inte “i” huden utan det blir som små “korvar” och ser jäte konstigt och fult ut! 🙁 Varför blir det då?

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Emelie: Japp det gör jag, foundationen neutraliserar ju concealern och gömmer undan den så den inte syns =)

   Reply
 11. Line of Beauty on

  Oh My God!
  Hvilke smukke farver!!!
  Sikke en flot makeup, du fik lagt dér!

  Hvad er det for en lækker æske, du har med alle de flotte farver? Er det fordi, du er makeupartist, eller kan “normale mennesker” også købe sådan én? Og I så fald: Hvor – og hvad koster den?

  Virkelig flot makeup med dejlig knald på farverne!
  Jeg prøver selv at lægge sådanne makeupper også, men mine bliver aldrig helt så intense i farven… Måske fordi jeg nogle gange bruger noget billigt “noname” – makeup…

  I kan se et resiltat her:
  http://lineofbeauty.dk/2010/06/01/makeup-dagbog-1-juni-2010/

  Tak for en fin blog…

  Reply
 12. Hannafyrpihl on

  Hej! Super fin blogg! =)

  Jag undrar om du skulle kunna skriva märke och namn
  på det smink du använder – tex i detta inlägg.

  Om du skulle vilja skriva ut vad du tycker är bäst osv.
  Tack på förhand! 🙂

  Reply
 13. Emma on

  Hej Linda.. jag tycker du är jätte duktig på att sminka och så.Men jag undrar hur man andvänder en tre stepp conserler. Har undrat de länge och nu kom jag på att du kanske kunde hjälpa mig så snälla svara på de här.

  Reply
 14. Julia on

  Hej Linda!
  Äääälskar verkligen din underbara blogg. Snälla, kan du inte ladda upp mer videos, det är så roligt att kolla på. Sedan skulle det vara roligt om du skrev lite mer om penslar, de nödvändigaste. Lite mer specifik om varje sort och var den kommer ifrån och användnings område.
  Än en gång: DIN BLOGG ÄR BÄÄÄÄST!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)