scroll down
Arrow
MENU
16:00 | June 18, 2010

Linda tipsar: Quick fix från MUS

Uncategorized

Quick fix har jag nog tipsat om för längelängesedan, men tänker göra det igen! För den är grym!

Denna produkt reducerar omedelbart tecken på åldrande genom att lägga sig som en skyddande silikonfilm på din hy. Quick Fix har bevisad effekt på att dölja fina linjer och djupa porer för en dag. Quick Fix används som en primer för en mer hållbar makeup samtidigt som produkten återfuktar och vårdar din hy. Formulan är berikad med sandelträ, salvia och nejlika, vilka verkar mjukgörande och antioxidant

Quick fix kostar 275kr

7 Responses to “Linda tipsar: Quick fix från MUS”

  • Linda Hallberg on

   Tobbs: Jag ser ingen ovanlighet i att killar sminkar sig i och med att jag jobbar med smink och enligt mig så tycker jag att alla ska kunna sminka sig utan att bli kallade gay osv.. bara kör på! =)

   Reply
 1. bella on

  hur funkar det med silikoner på huden? hör kors o tvärs att det inte är så bra egentligen även om huden känns tokfin och jämn, har du koll på varför det skulle vara dåligt i såfall?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)