scroll down
Arrow
MENU
10:56 | September 24, 2010

NRJ Morgon!

Uncategorized

Tja tjaa!
Lyssnade ni på NRJ i morse? Annars tycker jag ni kan göra det nu =)
Såhär såg det iallafall ut när jag var i studion och sminkade Knappen i fula sminktabbar!
Klicka på någon av bilderna för att komma till NRJ och lyssna på intervjun.

12 Responses to “NRJ Morgon!”

 1. Angelica Jansson on

  haha jag lyssnade faktiskt och hajjade till när de började prata om dig, visste inte att du varit där. skitskoj inlägg på radion iallafall, jag smålog hela resan på tåget 🙂 ha det bra, kul att ses igår. krams!

  Reply
 2. Karolina on

  Haha, man ser mycket väl vem som målat ögonbrynen:)
  Jag undrar en grej, vad som har hänt med fiberwigmascaran? Ingen verkar använda den längre, för något år sen var det mascaran som alla ville ha och den var tydligen aaasbra. Jag tålde den dock inte. hehe. Men ja, varför använder ingen den längre? Brukar du använda den?

  Reply
 3. Ida on

  Å herregud vad snygg han blev ;D Han skulle bara ha haft lite vitt läppstift också!

  Måste bara få säga att du är helt otroligt duktig! Jag jobbar själv med make up, och du är en stor inspirationskälla! 🙂

  Reply
 4. Sofie on

  Du sa att en av dom stora misstagen är att måla ögonbrynen för mörka.. Hur vet man om man använder en för mörk färg? Tidigare använde jag en ljusare penna än nu, men då såg det väldigt konstigt ut på foton..

  Jag har brunt hår och använder H&M penna dark brown.

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Sofie: Vi överdrev ju allt lite i intervjun, men det beror mycket på hårfärg och så. man bör gå så nära sin egen hårfärg som möjligt, möjlightvis lite mörkare

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)