scroll down
Arrow
MENU
21:16 | September 29, 2010

Jaaaaaaaaaa!!!

Uncategorized

ÄNTLIGEN har jag fått fatt på ett grafitti- lack från isadora!
Jag återkommer med resultat! 🙂

26 Responses to “Jaaaaaaaaaa!!!”

 1. ingrid on

  jeg kjøpte den hvite grafittilakken, men ble ganske skuffet over resultatet. Men jeg brukte en diorlakk under, ikke en isadora wonder nail-lakk.

  Reply
 2. Elin on

  Hej! Måste bara fråga en grej. Jag tänkte göra en beställning från elf, och såg att du har testat massa produkter därifrån, så.. Är det någon/några produkter som du rekomenderar därifrån? Och läppstiften, tror du dom kostar 18.30 eller är det nåt fel, det verkar fööör billigt. ;O

  Reply
 3. Malin on

  Det är SKITSNYGGT! Har det svarta 🙂 Har en snabb fråga till dig.. Det “Gaga” glosset du tipsade om här.. Jag väntar på att det ska komma ut i butik så att jag kan lägga händerna på det direkt 😉 Men jag undrar bara om du använde någon penna eller primer under för att få ett sånt kallt resultat? Eller det kanske blir s ändå… KRAM

  Reply
 4. robbin on

  Hej! JAg undrar en sak. Jag lyckas alltid se trött och sliten ut när jag försöker sota mina ögon. Ögonen blir små och jag tycker jag blir så ful!! Vad gör jag för fel 🙁

  Reply
 5. Emelie on

  hej vet du vart man kan köpa liquid latex som man kan använda för att göra tex sår i ansiktet, eller något alternativ till detta? mvh emelie

  Reply
 6. Ester on

  Jag har ett problem. Min foundation börjar bli för mörk nu så jag har tänkt gå över till mitt mineralsmink som är en aningen ljusare men mitt problem är att den inte täcker så bra. Finns det någon dunder mineralconcealer som täcker bättre än de “vanliga” mineralconcealerna i pulverform? Jag har lite ärr och skavanker som lyser igenom annars… och det är ju inte så roligt.

  Vore tacksam för tips!

  Reply
 7. Angelica on

  De är superhäftiga! Lite svåra att få till snyggt första gångerna man använder de men med lite övning så man får lagom mycket lack spricker de superfint!
  Tar man för mycket spricker de inte alls och tar man för lite blir de grådaskigt om man som mig har det svarta..

  Reply
 8. Julia on

  Hej!

  Har just hittat hit till en blogg och tycker att du är riktigt duktig. Jag undrar bara ifall du skulle kunna göra en vardags make som videoblogg. Jag vet att de är många som inte tycker om de och man känner sig flummig, men de skulle göra så mkt att bara få se hur du gör när du sminkar dig själv 🙂 Vad tror du?

  Reply
 9. Emma on

  det svarta riktigt snyggt med depends vita pärlemolack tror det är nr 38. har skavt av nr på den. å det gröna är läckert till den guldiga som är med på samma bricka som graffitilacken.

  Reply
 10. Hanna on

  Typ det trashigaste nagellacket som finns. Först när jag hörde talas om det tyckte jag det verkade hur coolt som helst, men efter att ha sett det i verkligheten insåg jag att de va inte så cool asså.

  Reply
 11. Sandra on

  Jag har testat både blått och svart. Enkelt att använda och häftigt resultat. Men problemet jag har haft är att jag har använt olika mycket lack och dragigt olika fort så jag har fått lite olika resultat på höger och vänster hand 😛 Men med lite mer övning ska det nog bli riktigt bra.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)