scroll down
Arrow
MENU
16:40 | November 3, 2010

Rösta på Oktoberfavoriten!

Uncategorized

Nu är det dags att rösta på din favorit under oktober månad!

1,2,3

4,5,6

7,8,9

10,11,12

13,14,15

16,17

[poll id=”4″]

16 Responses to “Rösta på Oktoberfavoriten!”

 1. Maja on

  Hej Linda!
  Kom på en liten fråga, hur ser du på djurförsök i relation till smink? Är det något du tänker på när du köper smink från olika märken?

  Reply
 2. amanda on

  Alla är såå snygga! 😀 Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips om vilka ögonskuggor som matchar ögonfärg/ hudton ? alltså om man har gröna ögon och ganska blek, passar man i bruka skuggor då? 🙂

  Och en sista fråga 😉 NÄr jag använder ögonskugga UNDER ögonen så blir det liksom hängigt:/ hur gör du det så snyggt? =))

  Reply
 3. Lisa on

  Hej Linda!
  jag undrar om du kunde visa hur man sminkar sig som Miley Cyrus i sin nya video Who owns my heart. De skulle vara jätte snällt!
  /kram Lisa 🙂

  Reply
 4. matilda :) on

  Hej , jag undrar om du kanske kan lägga ut steg för steg en enkel sminkning som skulle passa ifall man ska vara utklädd till mimmi pigg på halloween partyt jag ska på, vore grymt snällt ! och helst med en enkel färg 😀

  Reply
 5. Carolina on

  Åh, så fina…föll direkt för nr 6, 10 och 17 och röstade till slut på förstnämnda 😉 Nummer fyra var också fin, men särskilt för de vackra fransarna! Nu ska jag surfa tillbaks i din logg å se om jag hittar igen vad det är för glitter du har på fransarna på makeup nr 6, ursnyggt!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)