scroll down
Arrow
MENU
19:11 | November 3, 2010

Sista dagen som blondin!

Uncategorized

Hej hopp!

Vet ni vad?
Idag är min sista dag som blondin, imorgon så kommer jag färga håret, på riktigt.. OM jag inte får nåt knäppanfall och ångrar ihjäl mig..

Jag har ÄNTLIGEN kommit fram till att det är ju bara hår.. och det GÅR ju faktiskt att bli blond igen !
Jag är ju fortfarande samma lilla filur till människa =)

Jag känner mig redo.. på riktigt nu!

62 Responses to “Sista dagen som blondin!”

 1. Jennifer on

  Det kommer säkert att bli superfint. Har du varit mörk förut?
  Jag är själv blond och fick ett infall att jag skulle testa att färga håret brunt för det är ju så himla snyggt. Kändes som att det var en annan person som stirrade tillbaka på mig när jag tittade i spegeln och faktiskt så gick vänner och kollegor förbi mig utan att känna igen mig. Jag avfärgade håret ett par dagar senare. Det enda positiva med den bruna hårfärgen var att min ljusa hud som lätt blir rosig helt plötsligt kändes lite jämnare och inte lika röd som när jag var blond.
  Ska bli kul att se bilder på resultatet, och som du säger, det är ju bara hår =)

  Reply
 2. Thessan on

  Härligt! Blev igår brunett efter ca 10 år som blondie, och trivs KANON!! Ny frisörtid 20/12 och funderar då på att bli lite wild and crazy och färga rött, sen kanske det blir back to blondie till våren igen!

  Du är skitsnygg och kommer med all sannolikhet passa i precis vilken hårfärg som faller dig in!

  Lycka till och tack för en suveränt inspirerande blogg!

  Reply
 3. sara :) on

  tänk en extra gång! För om du väl färgar håret mörkt kommer du behöva färga utväxten ofta, för en blond utväxt mot brunt hår ser grå ut!

  Vet själv då jag färgade håret brunt i våras och det tog inte lång tid innan jag hade en “grå” utväxt, och de är inte vackert :/

  Reply
 4. Camilla on

  Beundrar dig! Är själv blond, sugen på att bli mörk, men vågar inte riktigt för jag vet att efter ett tag så kommer jag att ångra mig, men det är ju som du säger bara hår och går att ändra tillbaka 🙂

  Reply
 5. Marti on

  Det kommer att bli supersnyggt! Alltid roligt att göra lite förändringar. Jag tänker på samma sätt när jag färgar/klipper håret, det är faktiskt bara hår

  Reply
 6. Fanny on

  Tycker du gör ett bra val!

  Har följt din blogg nu ett tag och vill verkligen tacka dig för att du har det, Man blir alltid lika glad när man kommer in och ser söta bilder och fina färgglada sminkningar 😀
  Fortsätt så och lycka till med färgandet 😉
  Ska bli spännande att se!

  Mvh Fanny

  Reply
 7. Kicki on

  Det är bra att du vågar satsa, det måste man göra! Det kommer säkert bli kanonsnyggt dessutom!

  Har en fråga som jag hoppas att du kan ge något råd till. Det är såhär att jag har väldigt fet hy, eller egentligen är den ganska torr och jag torkar lätt ut men jag blir samtidigt glansig och oljig extremt snabbt. Detta har varit ett problem i flera år och folk omkring säger att det kommer gå över med åren men jag tycker nästan att det blir värre med tiden. Jag har börjat tröttna och tycker det borde finnas något man kan göra åt saken som åtminstone lindrar.

  Sköter min hy väl och använder produkter av bra märke (Neutrogena Visibly Clear). När det kommer till smink så har jag tidigare använt Dream Matte Mousse Foundation och Dream Matte Powder från Maybelline. Dessa har utgått ur sortimentet här så jag har gått tillbaka till en gammal puderfavorit, Velvet Touch Compact Powder från Isadora. Nu har de även kommit med Oil Control Compact Powder så jag övergick till den och den fungerade mycket bättre.. i ungefär 2-3 veckor innan min hy vande sig och de gamla problemen var tillbaka.

  Oj, vad långt det blev. Hur som helst, hoppas du har något bra tips så jag slipper gå runt och se ut som en isbana i nyllet!

  Reply
 8. josefin on

  Berätta gärna om hur färgen håller sig i håret sen eller vad för produkter du använder för att hålla färgen. Själv färgat brunt hos frisör och trots färgschampo gick färgen ur. Skulle bli jätteglad om jag fick tips på hur man kan motverka det!

  Reply
 9. Emma on

  Synd att färga bort äkta blondinhår, man ser ju nämligen stor skillnad på äkta- och oäkta blondiner :/
  Men om det är det du verkligen vill sÃ¥ kör! 🙂

  Reply
 10. sabrina on

  Jag är lite nyfiken på varför du alltid varenda dag använder blåa linser? för jag läste något inlägg om att du egentligen har naturligt bruna ögon. Visst kan det vara kul att variera sig lite, men varför har du aldrig vanliga linser och dina naturligt bruna ögon?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)