scroll down
Arrow
MENU
16:40 | November 4, 2010

Jag älskar det!

Uncategorized

vilket underbart hår jag har! Och det tack vare therese och Steve på salong YOU i Stockholm! Kände verkligen att jag var i trygga händer hela tiden 🙂
Ni får dock vänta lite till på bilder!
Jag är iallafall så himla glad att jag tog detta beslutet!

16 Responses to “Jag älskar det!”

 1. angelica on

  hej linda!
  Jag går nu mitt tredje och sista gymnasie år och är lite osäker på vad jag ska göra efter skolan. Har tänkt lite och det vore jätte roligt att jobba med det du gör. Och därför undar jag om du har gått någon utbildning? Vilken i så fall och vad rekomenderar du?
  Tacksam för svar 🙂
  kram angelica

  Reply
 2. Patricia on

  Hej Linda! Jag har nyligen hittat hit och håller precis på att leta ny foundation…eller ny och ny, jag har inte använt det hittills. Lumenes natural code, den du rekommenderade hittade jag inte inne på kicks idag men tjejen där visste om att någon foundation från Lumene nu har tagits bort ur sortimentet men hon hade glömt bort namnet på just den foundationen – Vet du om det är den? Har du hört något om det?
  Jag ska in och titta efter den imorgon men har du något annat tips om den inte finns? Med samma egenskaper? Mattande o.s.v

  Reply
 3. tuvi.se on

  men åååh, jag är SÅÅÅ nyfiken!! 😀 skynda in med bilder för tuuusan! Jag färgade precis mitt hår från blondt till brunt, men det blir nog svart ganska snart… hehe (: Kraaam

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)