scroll down
Arrow
MENU
13:30 | December 1, 2010

And the road travels on. But I’m still near you. In my life – like a song

Uncategorized

Eskobar – Someone New

15 Responses to “And the road travels on. But I’m still near you. In my life – like a song”

 1. elin on

  Jag älskar dina sminkningar och det är grymt kul att se hur du varierar dig, men kan man inte få se vad du kombinerar sminkningen med för kläder? skulle vara grymt kul!

  Reply
 2. Elenor on

  Hej…hittade din blogg när jag sökte runt lite bland sminkbloggar. Och varför jag gjorde det var för att jag ska åka till USA och letar lite tips på vad man ska passa på att köpa med sig. I skönhetsväg…jag vet att nästan allt är billigare där. Men jag är ute efter tips på just den cremen, eller just den ögonskuggan från just de t märket..ja du hajar. Tänkte om du har några tips??

  Vänliga hälsn Elenor

  Reply
 3. Martina on

  Hej Linda!

  Jag undrar om du skulle tipsa lite om hur man bäst tar hand om sin hy såhär i kylan. Jag älskar verkligen snö och kallt, men min hy bara protesterar! Den blir snustorr och kliar, får små utslag som tar evigheter att läka. What to do? Jag smörjer och smörjer, försöker undvika smink så mycket som möjligt och inte använda någon stark rengöring. Men jag har ändå stora problem!

  Stor Kram / Martina

  Reply
 4. ida - fotoblogg on

  det linnet har jag med kollat på , så snyggt!! dessutom är den låten jädrans bra 😉 har en fråga till dig, du jobbar på make up store va? vad får man lära sig på den dyraste kursen som kosta typ över 2000. Får man lära sig hur man lägger skugga osv ? 🙂 kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)