scroll down
Arrow
MENU
16:11 | December 31, 2010

Todays look – Pardey all the time!

Uncategorized

Time to go!

Nu beger jag och Angelica oss till Skeda för att fira in det nya året!
Gott nytt år på er! ses 2011!
PUSS!

11 Responses to “Todays look – Pardey all the time!”

 1. S on

  Drömde inatt att jag hade stulit din primer, eftersom jag var avundsjuk på att du är så vacker! Dock kom du på mig, haha! Förlåt för att jag stal din primer. 😀

  Reply
 2. isabelle österdahl on

  Hej Linda jag har två frågor,den första är hur du gör när du smörjer dig med bus för att inte få händerna att bli antingen kritvita för att du tvättar dom efter att ha smörjtin hela kroppen, eller att dom blir helt oragnga i handflatorna, lägger sig i rynkorna och blir allmänt missbildade och fula?

  Min andra fråga är vad du har för storlek i din jumpin? och hur lång du är?
  jag har länge tänt att jag skulle köpa en onepiece men jag gillar inte att dom är så himmla baggy.
  och när du visade din jumpin så blev jag kär för den är liksom en slimmare modell, dessvärre är deras minsta storlek Xs 160cm-170cm och jag är bara 154cm.. tror du att det skulle bli super stor på mig? och vet du om man kan skicka tillbaka den ifall den inte skulle passa? tack för världens bästa blogg!

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Isabelle: Jag tvättar händerna, och sedan tar jag en bomullspad och smörjer in ovansidan händerna så jag inte får en massa i handflatorna.
   angående min jumpin så är den absolut inte slim.. den är jättepösig, och jag har xs och är 162cm lång..

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)