scroll down
Arrow
MENU
9:00 | January 31, 2011

Linda gillar: värmeskydd från Disp

Uncategorized

Det  var längesen det handlade om hår här i bloggen!
Så nu tänker jag tipsa om ett kanonbra värmeskydd från Disp som kommit ut nu när nya året tog sina första stapplande steg.
Varför behövs då värmeskydd?
Jo..
När vi fönar, plattar och lockar håret så skadar vi håret och det slits väldigt mycket, men då hjälper värmeskyddet att minska på slitaget!

Detta värmeskydd sprayar du i fuktigt hår vid föning och i torrt hår vid plattning eller lockning.
Det doftar även helt fantastiskt gott!
Kostar 168kr hos frisörer över hela landet eller på nätet hos Nelly, Eleven osv..

6 Responses to “Linda gillar: värmeskydd från Disp”

 1. felicia on

  Hej!
  Jag undrar om du vet var man kan köpa guldig ögonskugga? den ska vara riktigt guldig, inte gul-brun-skimmrig. tacksam för svar!
  kraaaaam<3

  Reply
 2. June on

  Jag är inte säker på att du ska ge dig in i det där med hårprodukter. Du tipsar alltid om produkter som innehåller en massa kemikalier och inte är bra för håret. Värmeskydd skyddar inte håret mot värmestyling eftersom skyddet inte kan sluta sig tätt runt varje hårstrå. Det lägger sig snarare som en filt uppepå håret. Man skulle lika gärna kunna fylla flaskan med mjölk och det skulle ge samma skydd. Eller nej förresten … Det skulle inte förvåna mig om mjölk är bättre.

  Hur skyddar man håret mot värmestyling? Jo, man slutar värmestyla det och accepterar sig själv och sitt hår som det är istället. Sluta misshandla det!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)