scroll down
Arrow
MENU
15:01 | January 31, 2011

Todays look – it’s a black fly, in your chardonnay

Uncategorized

Helloo!

bara för att det var bröllopsmässa igår så tänkte jag göra en lite “brudigare”  make-up idag.. det där med brudmake-uper och söta/vackra/gulliga make-uper  är verkligen inte jag och min stil, men vi kör =)

Jag har använt dessa färger ur Too faceds romantic eye palett, ovanpå deras eyeshadow insurance

Plus att jag använt en svartbrun kajal som eyeliner, och en vaniljvit kajal inne i ögat.
Mascaran är Deborahs Absolute hi tech mascara

På kinderna har jag Too faceds bronzing powder sun bunny och Blush Papa don’t peach
På läpparna har jag Glo minerals lip gloss pink blossom

Alanis Morissette – Ironic – Acoustic Album Version

14 Responses to “Todays look – it’s a black fly, in your chardonnay”

 1. Anne-Li on

  Tyckte du passade jättebra i det, trots att det kanske inte är din vanliga stil. 🙂 Vill också ha så fin färg på läpparna! Mina läppar är bara fnasiga och tråkiga såhär års, ingenting hjälper tycker jag och läppglans osv är uteslutet. Tycker också att mina läppar är ganska röda normalt och gillar den blekare looken bättre till vardags. Har du några tips?

  Reply
 2. Patricia on

  Din hud är fantastisk! Jag skulle vilja ha tips på produkter och tips för de som har röd, fräknig, torr/blank hud.. Det är svårt att få till en snygg grund så att det inte ser ut som en kaka i hela ansiktet. Men ändå vill jag ha en bra täckande bas eftersom jag är väldigt röd och flammig i huden. Ja, du kanske skulle kunna ge några tips? 🙂

  Reply
 3. Silje...Liker ikke vanilje :P on

  OOooOOhh! Denne looken kan det hende jeg skal bruke i mitt bryllup 🙂 Nydelig! Det er fint å ha en unnskyldning for å kjøpe denne paletten 😉

  Jeg har en konkurranse på min blogg hvor du kan vinne Glamour to Go – Fairy edition fra Too Faced. Håper du vil være med! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)