scroll down
Arrow
MENU
14:33 | February 27, 2011

Todays look – You made yourself my kryptonite

Uncategorized

Söndag, jag älskar söndagar!
Sova länge, bara chilla och göra ingenting, men idag ska jag nog ta mig en promenad ner mot stan och fixa slingor i huvet på Erica.
Köpa mjölk måste jag också göra..
Och på tal om allt och inget så tappade jag min telefon i golvet igår så det blev ett vackert mönster över hela skärmen. Oskönt!

Idag kör jag på lila läppar från Make up store: Magic heter det

Vad tycker ni om lila/purpurfärgade läppar?

Nomy – Nomy Medley

61 Responses to “Todays look – You made yourself my kryptonite”

 1. Pam on

  Skitsnyggt! Om man inte har kritvita tänder ser de väl lite gulaktiga ut, men du har väl rätt vita tänder så du kan ha vilket läppstift du vill! Det där är supernsyggt.

  Reply
 2. Josefin on

  Hej tänkte börja med att säga att jag älskar din blogg! Sen undrar jag om de där pillerna för att bli brunare funkar? Tycker du ser lite brunare ut iallafall haha 🙂
  kram

  Reply
 3. lovisa on

  men shit, du kan verkligen bära upp lila läppstift! passar din ögonfärg. Jag tycker det är så himla fint och har själv testat mörka vampiga läppstift men ser ut som ett lik då,haha.

  Reply
 4. SzeSze on

  måste säga att du passar i vilken läppfärg som helst! vad är hemligheten(med fin form)? jag tycker mina läppar ser ut som en enda röra i mörka eller lite mörkare färger

  Reply
 5. lina on

  Skitsnyggt är det! Har MUS Endless Time, inte riktigt lika lila som denna men nästan och jag äälskar den 🙂
  Så fint med de lite mörkare stiften att ha läppbalsam under och bara dutta på lite på underläppen och smörja ut. Så praktiskt att man kan variera så mycket med dom!

  Reply
 6. Helen on

  Riktigt snyggt på dig iaf! 😀 Och hur trivs du i ditt bruna hår nu som du har haft det ett tag?? Funderar du på att gå tbx till det blonda?
  Ditt smink framhävs verkligen jätte mycket med det bruna håret!

  Reply
 7. Vicky on

  Älskar färgen! Passar sjukt bra till dig och tycker det passar väldigt bra med vinterblekt hy, hade varit roligt att se skillnaden sen i sommar när du är jättebrun 🙂

  Reply
 8. Rebecka on

  Såå snyggt! 😀
  Jag kom och tänka på en grej, eller en fråga kanske. Tänkte bara på att du håller på testar olika hudvårdsprodukter och ständigt vill hitta en bättre. Har du testat Dermalogica? 🙂

  Reply
 9. Julia - KOLLA MIN BLOGG :) on

  Snyggt! Känns som att brunetter passar i mycket fler färger tycker jag, som lila läppar. Jag är blond och tycker inte att det blir lika snyggt på mig. Brunetter verkar passa i mycket fler färger tycker jag, fast jag gillar mitt blonda hår, men tänk om man skulle bli brunett 🙂 hehe, Grymt snygg och bra blogg btw!

  Reply
 10. Linda on

  Det var en riktigt snygg lila färg! Som dessutom passade dig jättebra! Nu är jag förvisso rödhårig, men förr var jag mörk, då hade jag gärna velat ha det stiftet! Det såg nästan “smarrigt” ut, om du förstår vad jag menar =) Gillade den sista bilden!

  Reply
 11. Michelle on

  Det var jätte snyggt på dig! Jag själv hittar aldrig ett läppstift som passar mig. Jag har väldigt blont hår och mörkgröna ögon och jag vet inte vad som passar mig ? :/

  Reply
 12. Eva on

  Köpte detta läppstift igår efter att jag sett det här, men på mig blir det vinrött, inte lila. Blev så besviken… =(

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Eva: såklart bli alla läppstift olika beroende på vilken färg du själv har på läpparna!
   Testa alltid i butik innan och be personalen att sprita stiftet!

   Reply
 13. Eva on

  Kom på vad som blev fel när för mig: Jag hade lyckats köpa det skimrande/glansiga läppstiftet. Var tillbaka och provade samma färg i matt, och då blev det mycket bättre. Man lär så länge man lever! =)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)