scroll down
Arrow
MENU
11:31 | February 28, 2011

Vet ni vad jag skulle bli glad för..?

Uncategorized

.. Det är om denna förbannade förkylningen släpper snart.. Vaknade faktiskt nyss..Och min hals gör så ont! Min visdomstand gör ont! min kropp gör så ont!!
Kan jag inte bara bli ordentligt sjuk så att detta går över!! är så trött på skiten nu!
Mycket gnäll. Men nu rann det över liksom =/

Idag ska jag iallafall visa er en ny foundation en läsare undrade över . Amazing face från Too faced!
Kommer snart med info om den, ska bara finna lite styrka först.

17 Responses to “Vet ni vad jag skulle bli glad för..?”

 1. Julia on

  Hej Linda!

  Jag har lite här och var börjat höra om Jane Iredales smink och speciellt kanske foundation. Har du hört/testat något av deras smink? Eller vet du kanske vilken sida man kan beställa ifrån? Vore intressant att få höra om du vet något 🙂

  /Julia, Umeå

  Reply
 2. Molly on

  Jag är också jättesjuk…… Men inte så sjuk att jag är sängliggandes än. Grät som en barnrumpa imorse för jag har så ont när jag sväljer 🙁 Skitjobbigt!! Krya på dig!

  Reply
 3. Elin on

  Jobbar inom tandvården och kan inte låta bli.. visdomstandstips. Om den bara växer är det bara att knapra värktabletter. Men om tandköttet runt den är inflammerat (om den är “halvt uppkommen”) kan jag tipsa om gel man kan köpa på apoteket. Gelerna heter corsodyl eller hexident. Gelen är bakteriedödande och funkar jättebra. Den kan missfärga lite varför det är bra att kunna borsta bara där man har problem. Använd 30 min efter tandkrämen så blir det mindre missfärgning.

  Lycka till!

  Reply
 4. Ramhalka on

  åh uch, det är alltid jobbigare att gå och vara “nästan” sjuk länge eller vad man ska säga, än att vara riktigt jädrans sjuk ett litet tag. Mycket mer påfrestande på humöret när man blir helt rastlös. Krya på dig! = )

  Reply
 5. Sofia on

  Hallå dra ut visdomstanden! Det är den som gör dig sjuk. Jag hade samma problem, feber ont i skallen, förkyld och ONT i munnen/tanden. Vänta inte, du kan svullna upp och det blir inte bättre..

  Reply
 6. Linnéa on

  Hej!
  Jag hade hemskt hemskt gärna velat veta var du har köpt linnet du har på dig på denna bilden, det är riktigt snyggt! Och du med =) Kram på dig! / Linnéa

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)