scroll down
Arrow
MENU
17:44 | March 31, 2011

Linda testar: Too Faced Long Stemmed Lashes

Uncategorized

I de senaste två makerna har jag haft en ny eyeliner på mig som heter Long Stemmed lashes och kommer från Too Faced.

Det är som en dubbelsidig eyeliner som verkar vårdande och närande för fransarna.
Den är kliniskt bevisad att förbättra utseendet på fransarnas längd, tjocklek, fyllighet och hälsa inom bara 4-8 veckors användning.

Den svarta eyelinern använder du på dagen, och det klara serumet på natten. Så det blir som en 24-timmars-behandling, istället för som med te.x Neulash som du använder bara på natten.
Så nu ska vi ju bara se om den funkar också =)

445kr kostar den hos eleven.se

8 Responses to “Linda testar: Too Faced Long Stemmed Lashes”

 1. Aleksandra on

  Jag vill verkligen veta om den fungerar. Jag har testat revitalash och den fungerade. Hade velat testa neulash med fast det är så dyra produkter. Men jag vill gära se ifall denna nya prdukt ger dig resultat 🙂

  Reply
 2. Emelie on

  Innebär det att du slutat med neulash? Ska bli spännande att se om denna funkar, vore ju jätte bra med tanke på att den är så mycket billigare. Jag har också använt neulash med super resultat men jag köpte ingen ny när den tog slut, tänkte vänta till lite närmare sommaren men vore ju nice om jag istället kunde köpa denna då 🙂

  Reply
 3. stefanie on

  Hej Linda! Kan du inte försöka göra mer smink videos? Steg för steg liksom. Du har ju gjort en höstinspirerad och en mörk sotning. Jag vill ha mer!:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)