scroll down
Arrow
MENU
14:56 | March 31, 2011

Tips & Trix: Nödconcealer

Uncategorized

Ibland så tar ju sminket slut, och för många så är concealern det absolut viktigaste i sminkväskan!

Vad gör man då när concealern är slut och affärerna stängt?

1: Det brukar alltid finnas lite halvtorkad foundation i korken på flaskan, den är lite tjockare i konsistensen och fungerar utmärkt som concealer!

2: Har du en gulaktig ögonpenna som du brukar lägga innanför ögat? Den funkar jättebra till att täcka små blemmor och finnar med, eftersom de gula pigmenten täcker rött! Glöm bara inte att sprita eller vässa pennan innan du använder den i ögat igen!

20 Responses to “Tips & Trix: Nödconcealer”

 1. Nojjig on

  Hej Linda!

  Jag är alltid jätte nojjig speciellt när jag ska köpa läppsmink. Kan man eller kan man inte få herpes/munsår om nån smittad provat sminket innan?

  Just nu köper jag bara igen plastade produkter och det är ganska begränsat utbud..

  Reply
 2. felicia on

  Harligt! Jag har ett problem, min conceler ar inte pa tub. utan man anvander fingret. Jag anvander en borste, men ar det anda daligt med alla bakterier?

  Reply
  • lindahallberg on

   Felicia: Min concealer är inte heller på tub, utan på burk, och då ska du använda pensel ja =) helt rätt!

   Reply
 3. Sally on

  Hej Linda! Tänkte be dig om ett tips. I maj månad ska jag gå balen och bär då en starkt, cerise rosa klänning, har du några tips på sminkningar som skulle passa till den färgen? 🙂 Tacksam för svar!

  Reply
 4. bella on

  Jag trodde du hade lagt ut ett recept på någon slags nötcreme fast det stod nöd och var concealer istället! Jag blev så sugen att jag nästan gick av!

  Reply
  • lindahallberg on

   Bella: Haha! Vad roligt det är med fel-läsningar ibland! fast vem vet? jag kanske har ett nötcremesrecept nånstans liggande =)

   Reply
 5. Matilda on

  Hej, jag har concealern från make up store med tre olika färger, och jag använder rätt färg till rätt “sak” men jag tycker fortfarande att det lyser ordentligt igenom, och efter en tag är inget täckt. Gör jag något fel eller är det bara så?

  Reply
 6. zahraisabelle on

  Hej Linda! Det hade varit jättehjälpsamt om du hade kunnat tipsa om någon bra (helst flytande) eyeliner. Har användt många olika, just nu har jag en från Clinique men den är inte särskilt bra. Saken är den att det finns många som har bra penslar och starkt pigment, men det jag vill hitta är någon som håller bra och inte smetar/försvinner efter ett tag. Eftersom att jag alltid gör wingtips med mina i utkanten av ögat.

  Reply
  • lindahallberg on

   Ida: Ingen aning, vi har ju inte topshop i linköping! Men jag är väldigt sugen på att testa grejerna! Så kommer jag över dom ska jag definitivt testa!

   Reply
 7. Sara on

  Hej, jag undrar vilken av MUS vanilvita ögonpennor man ska ha på insidan av ögat, den med lång eller kort tipp? Har för mig att du skrev den med lång tipp förut, men på hemsidan rekommenderar de den med kort tipp? Tacksam för svar! 🙂

  Reply
  • lindahallberg on

   Sara: den har kort tipp =) jag hade lite fel där.. blandade ihop det i all hast! så du har alldeles rätt! =)

   Reply
 8. Karolin on

  Linda, gult täcker inte rött. Grönt täcker rött eftersom grönt är blandning av gul och blå. Då finns bara röd kvar av grundfärgerna och då använder man grönt på röda blemmor för att neutralisera. Hejhejhej 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)