scroll down
Arrow
MENU
15:10 | April 28, 2011

Nails – Clarissa

Uncategorized

Hittade en nygammal favorit igår.
Clarissa heter lacket och finns på Make up store

15 Responses to “Nails – Clarissa”

 1. Johanna on

  Du har en sådan otroligt bra blogg och är grym på att sminka dig, men var gick du din make up artist utbildning?

  PS Fler tutorials på “ögonskuggningar” skulle gillas starkt! 😀

  Kram ;D

  Reply
 2. kim on

  Schnyggt;) De hade varit kul om du skrev ett inlägg om skönhetsvård som alla gör fast egentligen är helt onödig, som lite omväxling:) älskar din blogg!!

  Reply
 3. ericsson on

  Tycker du är så himla duktig och älskar bloggen! Skulle inte du kunna ge lite tips hur man kan sminka sig inför bal och student?? Gärna tips till en plommonfärgad klänning! 🙂 kram!

  Reply
 4. Lina on

  Hej!
  Jag visste inte riktigt hur man mejlade dig så jag undrar lite saker…
  Vad gick du för gymnasie/högskole utbildningar?
  Hur mycket tjänar du i månaden ungefr ?
  jag funderar på att söka in till en stylist linje

  Reply
 5. picca on

  hej fina Linda och läsare!
  Jag har en fråga om styling-produkter. Jag har tjockt, blont och närmast spikrakt hår. jag vill ha det i mittbena som inte hänger ner som p åen afghan-hund utan vågar sig lite snyggt rund ansiktet. Att stryka håret bakom öronen och låta det torka så blikr jättesnyggt…i 30 min, sedan är det spikrakt hängade igen. Jag har testat lite olika produkter men inget hjälper! Jag har testat att krama in en mousse från nivea medans håret är fuktigt. samma sak när det är torrt. jag har sprayat massor av got2be-hårspray (strong med en gnutta shine i) jag har haft l’oreal-gelé i benan och precis där själva locken är. jag har även sprayat med saltvattenspray (ref.303). samt diverse kombinationer av detta. Vad jag inte testat är olika produkter av vax och torrschampon och sådana där puder. Vad har du/ni för tips på produkter och tillvägagångssätt? KRAM PICCA

  Reply
 6. Johanna on

  Köpte lacket idag. Har precis målat mina naglar. Gosh!…så snyggt det blev. Supernöjd. Tack för tips!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)