scroll down
Arrow
MENU
19:50 | May 30, 2011

The Making of a drag

Uncategorized

Det vart ett kort jobbpass 🙂
Så jag hann hem till Nils och sminka honom lite!
Mobilbloggar.. Så det är därför bilderna hamnar på sniskan.

20110530-194622.jpg 20110530-194701.jpg 20110530-194739.jpg 20110530-194847.jpg 20110530-194910.jpg

10 Responses to “The Making of a drag”

 1. Lina on

  Hej Linda!
  Jag undrar om det finns någon bra hemsida du kan tipsa om, där man kan köpa ögonbrynsskugga?

  btw, riktigt bra blogg:)

  Reply
 2. Jennie on

  Hej Linda
  Måste säga att du e klart mina favvo bloggare. Älskar dina videos och blogg. Har lärt mig en hel del. Dock krånglar det fortfarande med lösögonfransarna. men det blir väl bättre med mera övning. jag bor i lilla Norje och funderade på att åka till hemstaden karlskrona nån dag med min mamma för en make up på Make up store. Hade ju varit kul om man kunde boka dig. Går det?? Eller det slumpar sig när man bokar?? Funderar oxå på den där Cover all mix. Om den funkar så bra som du visar i videon så e det nåt jag verkligen behöver..tack för att du ger inspiration och delar med dig av tips och bilder. Skulle oxå vilja kunna sminka mig som du men har sällan tid då jag har 3 barn mellan 5-9år..Nåt snabbt snyggt enkelt hade varit kanon..
  ha en toppen kväll
  Mvh Jennie

  Reply
 3. M on

  Niiiice 😀

  Önskar man bodde närmre ett MUS för att det är så himla kul att sitta i sminkstolen och bli fixad och sen köpa en massa nya produkter av rena inspirationen 🙂

  Reply
 4. Jennie on

  Hej igen. Erkänner att jag inte va helt koncentrerad igår när jag gjorde inlägget. Såg idag att du e född i K-krona..Inte att du bor där =) Synd dock. Men ska hålla utkik på Rocken. Ha en trevlig kväll

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)