scroll down
Arrow
MENU
10:04 | May 31, 2011

Pincett-tips!

Uncategorized

Vissa pincetter kan ju helt plötsligt sluta fungera, och det kan ha att göra med att den helt enkelt är gammal, att du tappat den så den blivit ostämd.

Släng inte den! Ge den en chans till genom att ta en nagelfil och sätta mellan de två “pincettbladen”. Fila lite och snart är pincetten som ny igen!

8 Responses to “Pincett-tips!”

 1. Carolina on

  Oh, va smart tips, har en hel del pincetter som mest bara greppar från ena sidan, så det ska jag absolut testa!

  Reply
 2. Clara on

  Hej Linda!
  Jag undrar om du har tips på liknande produkter som Treatment Mascaran från MUS?
  För att få fransarna längre & fylligare!

  Reply
 3. Julia Romo on

  Hej! Jag tänkte och du hade några förslag… Haha, jo det är så att för ett par år sedan började ju jag noppra mina ögonbryn, men på något konstigt vänster är de helt ojämna nu. Det ena ögonbrynet böjer sig mer upp än det andra. Jag vågar nog inte noppra ovanpå brynet för det är väl bäst om någon professionell gör det åt mig då i sådana fall? Sedan är de ganska långa hårstrån och kan börja växa ut igen typ en eller två dagar… Något tips på hur jag kan få dem jämna igen och hur blir det om jag tar en kam och sax och klipper brynen lite kortare?

  Reply
 4. Sara on

  TACK! Precis vad jag behövde veta! Har varit alldeles grinfärdig på senare tid när de är dags för plockning av ögonbrynen. Så… Tack än en gång!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)