scroll down
Arrow
MENU
14:10 | May 31, 2011

Todays look – You turned around and gave me one last touch

Uncategorized

Heej!

Nu ska jag till min lilla fis Angelica och sola och prata lite.. sen ska vi iväg på bus =) hihi

Såhär ser jag ut idag.

Jag har använt:
MUS HTL Venus som primer
M/S Satin (vit) Beautiful morning (orange) Sepia (orange) alla från MUS
Viva la diva Domed eyeshadow Red (röd)
Wet’n wild palett vanity (den bruna matta)
Too faced long stemmed lashes eyeliner
Xtreme glide liner eye pencil xtreme black
Estée lauder sumptous extreme mascara

På kinderna har jag IDUN minerals Mineral powder Midsommar och på läpparna MUS Potgloss Princess

13 Responses to “Todays look – You turned around and gave me one last touch”

 1. Elina on

  Skulle du kunna göra lite midsommar-sminkningar? Lite somrigt och härligt, men fortfarande sminkat eftersom det är det som är så kul! 😀

  Reply
 2. carro on

  Hallå där!
  Måste börja med att säga, att jag gillar din blogg! Skitkul att få lite tips:-)
  Men jag undrar om du kan ge något tips på hur man kan/bör lägga ögonskuggan om man har små ögon lock?? Du har ju ganska “stora”, men skulle jag sminka mig som du gör ovan skulle de liksom inte få plats,haha. Skulle va jättekul om du kunde göra ett inlägg av det, där man får se hur man lägger skuggan samt hur man kan förstora ögonen:-)
  Kram på dig

  Reply
 3. Sanna on

  Hejsan!
  Tänkte först säga din blogg är jätte bra 🙂
  Sen en lite fråga på det: Vilka olika penslar använder du till en sån här sminkning?

  Reply
 4. Kamila on

  Hej, Mitt namn är Kamila, jag polska. Vet inte ditt språk, så förlåt mig jag använder översättaren. Först ville jag säga att jag är ett geni make-up, du fan kvinnan är kapabel till. Berätta vad du rekommendera dina borstar? Jag är en kosmetolog till yrket, men jag planerar att göra utbildning i make-up – mycket gillar det, men hittills inte gjort bilder av mina makeup. Jag har en förfrågan: Kan du visa makeup för szatynki med mörk hy och bruna ögon snälla. Jag hälsar och önskar er all framgång. Kamila

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)