scroll down
Arrow
MENU
11:09 | June 30, 2011

It’s a wonderful life :)

Uncategorized

Heeej!
Vaknade i ett svinvarmt tält runt halv sju imorse. Alltså verkligen SVINvarmt. Angelica hade fått skugga och solen sken rakt på mig.
Fick panik, tog sovsäcken och la mig i förtältet och sov.
Resan hit gick väl lite sådär. Satt fast på perrongen i Sala i två timmar. Vilket resulterade i att vi precis hann få upp tältet innan Kings of leon spelade kvart över elva. Men fram kom vi och träffade en hem bunt härliga människor på vägen!

Nu ligger vi på badet och steker innan dagens schema kör igång. 🙂
Hoppas jag träffar fler av er här! Ni är så fina som kommer fram och hälsar 🙂 blir så himla glad! Och ni som tog bilder med mig igår får jättegärna maila till mig på [email protected]

20110630-110806.jpg

13 Responses to “It’s a wonderful life :)”

 1. Hannah on

  Hej Linda!
  Låter som ni kommer ha svinskoj på P&L! Avis jag blir!
  Såg en bild på dig på angelicas blogg, där såg det ut som att du har en tatuering på baksidan/insidan av höger överarm. Blev supernyfiken direkt! Kanske är en synvilla bara iof men kul om du ville visa den isf. 🙂

  Tack för en bra blogg!

  Reply
 2. Anna on

  Hej Linda!
  Jag har en fråga!

  Är det slut med din kille?
  Jag läste att ni var ihop, och sen har du inte skrivit ngt om honom (som jag har sätt), så jag undrar helt enkelt om ni inte är tsm längre ?

  Kram

  Reply
 3. Lympan Thurfjell on

  Hej!
  Jag har en liten fråga till dig. Jag tycker att de flesta läppstift kladdar eller försvinner och bara inte fungerar. Vilket märke ska jag satsa på? Gärna budget, jag är fattig student. 😉
  Jätte bra blogg// Lympan

  Reply
 4. emma on

  åååååh. jag hoppas jag stöter på dig under festivalens gång. bara en snabbvända så jag får säga hej , jag älskar verkligen din blogg.

  Reply
 5. Style Encounters on

  Style Encounters, ett nytt koncept baserat I London där läsare kan köpa saker som kanske inte går att få tag på I Sverige, kläder, smycken och inspiration. Just nu i uppstartningsfasen men mycket på gång! Exempel på vad som kommer finnas är billiga Levi’s shorts, populära halsband med patronhylsor och mycket mer!

  Reply
 6. Karin.. =) on

  Åh va roligt att du var hos oss i Sala!!! =D (Eller ja, nästan hos mig.. Haha..) Synd att man inte var dör då då.. Älskar dina färgade sminkningar! I love it! Jag blir galet inspirerad och jag lär mig mer och mer för varje gång! =D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)