scroll down
Arrow
MENU
10:19 | July 4, 2011

Peace & Love Look

Uncategorized

Hej!

Just nu bor jag i ett flyttkaos.. min roomie har flyttat ut och det ser ut som fan!
Dessutom ska jag byta rum, toa och allt.. herregud vad grejer man har! och skitigt är det överallt. Tur man är lite ledig i veckan!

Så idag blir det städa städa städa för hela slanten!

Men tänkte såklart blogga som vanligt!

Först en av mina looker från P&L!

Skuggan är ett löst pigment från ELF som heter Magical Maroon

14 Responses to “Peace & Love Look”

 1. Creepcraap on

  Hej Linda,
  Jag undrar vad du gick för utbildning och vilka kraven var för att komma in?
  Hur svår anser du att utbildningen var på en skala 1-10?

  Reply
 2. Hanna on

  Hej Linda!
  Jag undrar om du kan berätta lite mer om elf (om du har någon erfarenhet). Jag har tänkt beställa därifrån jättemånga gånger eftersom priset är så lågt. Men någonstans inom mig så gapar “man får vad man betalar för”, alltså att sminket är dåligt.
  Det vore roligt att höra från dig, som kan en del om smink, om det är värt att beställa?

  Kram!

  Reply
 3. caroline on

  hur orkade du sminka dig så mycket när du var på festival? Man ska ju gå runt osminkad och sleten 😉

  Reply
 4. Sonja on

  Hej!

  Måste bara säga att du har en sjukt snygg hårfärg (och ögonfärg) ! Är det din naturliga hårfärg eller har du färgat? Vad för hårfärg köpte du isåfall? Eller var färgade du det (om frisör)? Jättefin blogg förresten – du är jätteduktig på att sminka & fixa håret 🙂 Maila mig gärna. Ha det!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)