scroll down
Arrow
MENU
9:12 | July 31, 2011

Kissgula toan är nu äntligen vita toan!

Uncategorized

Äntligen!

Efter ett år fick jag tummen ur röven och målade om! Ack så fint det faktiskt blev! =)
Det är fantastiskt kul att pyssla i lägenheten nu när jag har lite tid över! Möblerna jag målade ska målas några lager till innan jag ger mig på att måla en byrå också.

Vad tycker ni förresten om att det är mer privata inlägg?
Just nu har jag ingen kamera heller eftersom den är i Norrköping, så jag får ta bilder med mobilen eller datorn, därav lite sämre kvalitet på bilderna.

44 Responses to “Kissgula toan är nu äntligen vita toan!”

 1. Alma on

  Älskar din blogg! Speciellt när du kör på lite mer privata inlägg! Du känns liksom äkta och inte så tillgjord som storbloggarna som hela tiden måste skryta och hävda sig!

  Fortsätt på samma sätt som nu 😀

  Reply
 2. Sofia on

  Så fint det blev 🙂 Som plåster på såren tycker jag att du ska visa oss runt i lägenheten i ett videoinlägg när du får tillbaka din kamera. Håller inte du med? 😀

  Reply
 3. S on

  I minoritet till resterande läsare så… jag tycker det är för mycket privata inlägg, sminkbloggen som du började med (och som är fantastiskt inspirerande!) känns mer som vilken vanlig blogg som helst nu och jag skulle föredra sminkbloggen, när den nästan bara handlade om smink och bara nått inlägg här och där om något annat…

  Reply
  • lindahallberg on

   S: tack för att du är ärlig =) det uppskattas! Det kommer bli mer smink sen mot hösten, de privata inäggen kommer också mycket för att det är sommar, jag är mycket ledig och precis som alla andra så sminkar jag mig inte heller så mycket =)

   Reply
 4. Anonymous on

  Det här har absolut ingenting med inlägget att göra, men jag är i desperat behov av råd! Har så känsliga ögon så om jag lägger kajal/ögonskugga/någonting på nedre ögonlocket så rinner mina ögon resten av kvällen, så sminket försvinner efter en timme eller så. Detta händer trots att jag alltid använder primer och undviker att lägga smink innanför franskanten. Hur ska jag göra? Vill ju så gärna ha sotningar och liknande..

  Reply
 5. Sabina on

  Har frågestund på bloggen nu. Har du frågor som du vill ställa till mig? Passa på att göra det nu =) OM jag får över 10 st frågor (från olika personer) så blir det ev ett videoinlägg. Kom igen 🙂

  Reply
 6. Josephine on

  Gud så fint det blev! Jag håller med de andra om att det är riktigt kul med mer privata inlägg, det är kul att se hur du är som person och hur du lever ditt liv osv :))

  Reply
 7. Ellinor on

  Vad fint det blev! Och tummen upp för privata inlägg, iaf när de handlar om dig eller din lägenhet. Kanske inte är jättekul att se bilder från fester där man inte känner personerna.

  Reply
 8. Maja L on

  Jättesnyggt! Knäppt att det kan se så annorlunda ut med lite färg, som ett nytt rum! Tycker det är toppen med privata inlägg. 🙂

  Reply
 9. Julia on

  Jag älskar att du blandar skönhet, så som smink och tips på olika produkter med ditt privata liv. Allt känns mer äkta. Du inspirerar på fler än ett sätt när du visar olika outfits och hur din lägenhet ser ut. Fortsätt som du gör, för din blogg är ju bäst! 🙂

  Reply
 10. emma on

  oj jäklar vilken skillnad:D
  gillar att du visar “privata” bilder också i din blogg.
  känns lite som om man får lära känna Linda bakom bloggen:)

  Reply
 11. saggos on

  var toan och handfatet oxå gula först? isåfall målade du eller bytte du dem? det blev snyggt iaf 🙂 vi har grön toa med svart lock på.

  Reply
 12. Nella on

  Jag bara älskar din blogg Linda! Och jag tycker att det är jätte kul när du blandar med lite mera privata inlägg! 🙂

  Reply
 13. Caroline on

  Mer privata inlägg, det gör din blogg mycket roligare att läsa. Det kan bli lite “långtråkigt” med bara smink, även om det ska vara huvuddelen så är det kul att läsa om lite annat också 🙂

  Reply
 14. Julia on

  Verkligen grym blogg!! Hittade den för någon vecka sedan och följer den starkt med alla sminktips 😉 Jätte kul med lite mer privata inlägg också och outfit bilder kanske? 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)