scroll down
Arrow
MENU
19:01 | August 30, 2011

Dagens tips: Få ditt lack att torka snabbare

Uncategorized

Dagens tips är ett tips jag tror alla kan ha bra nytta av!
Och det är hur man ska få ett nagellack att torka snabbare.

Knepet är kyla
Doppa naglarna i en skål med kallt vatten en stund så torkar det snabbare.

Värme däremot ger en tvärtemoteffekt och lacket blir baaara kladdigare!

23 Responses to “Dagens tips: Få ditt lack att torka snabbare”

 1. Johanna on

  Tack för tipset!! Det är mitt största dilemma när jag ska måla naglarna, att det känns som det ALDRIG torkar. Och så blir det massa fula märken i, men nu kanske det ska gå bättre då 🙂 Tack för en bra blogg!!!

  Reply
 2. jenny on

  hej linda!
  tack för en jätte bra blogg och tack för detta tips med nagellacket! hade inte en aning om det.

  men nu en fråga som jag undrar över. har du något tips på hur man kan måla i ögonbryna enklare och på ett jämnare sätt? jag tycker att det är jätte svårt att få dem jämna!

  Kramar Jenny!

  Reply
 3. Amanda on

  ÅH äntligen ett tips på det! haha, har inte tänkt så mycket på vad det finns att göra åt det, men mina naglar torkar verkligen HUR SEGT SOM HELST när jag målat dem!

  Reply
 4. Mia on

  Men allra bäst är Mavalas “Mavadry”. Stryks över nymålat nagellack och lacket torkar direkt! Budgettips: måla naglarna precis innan du går och lägger dig. Lägg händerna på täcket. På så vis får man inga fula märken i lacket (som jag ALLTID får annars om jag målar på dagtid och inte använder Mavadry).

  Reply
 5. Mina Ingerine on

  Bra tips! Har du prøvd Seche Vite Top Coat? Syyykt bra!!:) Lakken sitter som fjell!! Selv med flere lag neglelakk lagt rett oppå hverandre. Kåret til verdens beste top coat! Anbefales!!:)

  Reply
 6. Elin on

  Faktum är att nagellacket (iaf för min del) torkar snabbare om jag exempelvis har händerna på ett element eller blåser med en fön på medelvärme. Värmen hjälper till att dunsta lösningsmedlet i lacket, vilket gör att det torkar fortare. Vifta inte med händerna, det hjälper inte! Däremot som någon annan skrev här, att måla naglarna det SISTA du gör innan du lägger dig, och somna med händerna på täcket gör att lacket hinner torka ordentligt.
  Tycker också att Seche Vite är ett superbra överlack, framför allt eftersom det blir så blankt och hårt!

  Reply
 7. sally on

  Heej Linda! SNÄLLA svara på detta i ett inlägg, hade varit otroligt snällt verkligen!

  Mina fransar efter en lång skoldag blir väldigt fula… Spretar åt alla möjliga håll, kladdar lite osv. Men framförallt att topparna på fransarna står rakt ut åt alla håll…
  Vad hade du gjort för att försöka förhindra det?

  Reply
 8. Emma on

  Väntade på att nagellacket skulle torka idag, sen kom jag på att jag läst detta på din blogg..funkade galant! Superbra tips, tackar =)

  Reply
 9. Anonymous on

  Hej Linda! Hoppas att du svarar nu efter alla gånger jag frågat, vf står det hår före make Up på ditt namn på din header, alltså hår och make Up artist ? Är det för att du är mer lutad år hår? borde det inte vara tvärtom?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)