scroll down
Arrow
MENU
13:01 | August 31, 2011

Todays nails – Very structured

Uncategorized

Very Structured från Essie

8 Responses to “Todays nails – Very structured”

 1. Lisa on

  Vad fyller du i dina ögonbryn med? Vet inte vad jag ska leta efter. Jag undrar även vad du använder för bas när du sminkar dig. Har läst att du använder MUS Cover all mix, men vad använder du mer? Foundation, puder? Sist undrar jag om det finns primer för hela ansiktet? Min foundation håller aldrig särskilt länge.

  Älskar verkligen din blogg, keep up the good work!!

  Reply
 2. johanna on

  Hej linda! tack för en underbar blogg du är världens inspirationskälla. nu är det såhär att ja har en liten fråga. vart pluggade du till hår & make up artist? skulle verkligen vilja veta, är själv väldigt intresserad i smink, hudvård och hår. har funderat i flera år på att gå en utbildning inom detta. därför kanske du har någonting att rekomendera mig? skulle vara tacksam för svar!

  Reply
 3. Therese on

  hej! Måste fråga dig, det är så att jag målade på ett gult nagellack från lumene men tog sedan bort det efter cirka 10 min men jag är helt gul på naglarna! Och det värsta är att det inte går bort :(. så jag får gå o vara gul tills naglarna vuxit så pass mycket. vet du möjligtvis vad det kan bero på?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)