scroll down
Arrow
MENU
16:30 | September 19, 2011

Knotty Girl Pink Princess Cotton Candy Holiday Trio

Uncategorized

Detta lilla resekit från Knotty Girl gjorde mig lite nyfiken!

Doften är söt sockervadd och jag tänker genast på Aquolinas fantastiska doft Pink Sugar som jag älskar!
Och eftersom jag snart ska utomlands så är det ju alltid bra med reseförpackningar!

Dessutom är  de perfekta för barn och funkar till alla hårtyper.

Detta kit innehåller

  • Knotty Girl Pink Princess Shampoo Cotton Candy, 59 ml
  • Knotty Girl Pink Princess Condishiner Cotton Candy, 59 ml
  • Knotty Girl Pink Princess Bubbling Bath Body Wash Cotton Candy, 59 ml

99kr HÄR

9 Responses to “Knotty Girl Pink Princess Cotton Candy Holiday Trio”

  1. Ebba on

    Hej Linda! Jag går journalistiklinjen på gymnasiet och just nu jobbar vi på en liten tidning som antagligen främst kommer att visas för klassen. I den tidningen skriver jag om bloggar, bl.a. skönhetsbloggar och undrar nu om jag skulle kunna få intervjua dig + isf kanske få ha med en av dina sminkningar i tidningen. Hör av dig om du skulle vilja vara med 🙂 Tack för en awesome blogg!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)