scroll down
Arrow
MENU
14:52 | September 19, 2011

New favourite – Drama

Uncategorized

Sorry för den dåliga bilden, men jag kände att jag bara måste visa er mitt nya favvoläppstift Drama från Make up store.
Den röda tonen är perfekt till vardags, inte knallröd och tjock, utan har en väldigt lätt konsistens som är superskön på läpparna.

Ca 170kr på Make up store (lokala avvikelser kan förekomma)

8 Responses to “New favourite – Drama”

 1. REBBAN on

  Hejsan.
  Har du lust att göra ett samarbete med http://www.jewelsforyou.se .
  Det går ut på att du delar ut en personlig rabattkod där man får 15 % rabatt på hela beställningen. När din rabattkod använts och sålt för 500 :- så får du välja smycken för 100:- säljer koden för 1000:- så får man 200:- att handla smycken för.
  Vid intresse får du gärna maila mig mvh // rebecka r

  Reply
 2. Ellinor on

  Snälla rara Linda! Vet du något/några läppstift som passar en som aldrig använt läppstift innan, men som vill börja använda? Nåt neutralt men som ändå ger lite färg. Det är ju en hel djungel ute i affärerna! Jag tycker inte det är så fräscht att använda test-stiften på läpparna, så jag testar färgen på handen. Och då är det ju inte så lätt att se hur det blir! Du kanske kan göra ett inlägg om läppstift? Visa upp hur alla dina favoritläppstift ser ut på läpparna? Hjäääälp! 🙂 Kram

  Reply
 3. Diman Dilir on

  Hejsan Linda! 🙂
  Jag undrar om du kan visa hur man sminkar ansiktet så det ser mindre ut ( typ smalare) ? jag har en ganska bred ansikte och hade gärna velat få den att se mindre ut. Skulle vara så tacksam! kram!(:

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)