scroll down
Arrow
MENU
13:13 | November 28, 2011

Grönt som attan

Uncategorized

Jag kunde NÄSTAN hålla mitt datorlöfte.. Blev ju lite knas då jag skulle varit hemma redan igårkväll.

Uppar med en knallgrön make jag hade för ett tag sedan, blir lite sugen på grönt varje gång jag ser det eller sminkar någon annan i det. Men det blir väldigt sällan jag har det själv.

Mer grönt åt folket nu!

English:
I could almost keep my promise about not using the computer this weekend. But under the circumstances I had to!
I should’ve been home yesterday but got stuck in Gothemburg ’cause of the weather.

I update with a very green make-up today. 

 

12 Responses to “Grönt som attan”

 1. Sofie on

  Halloj Linda, för några veckor eller kanske tom månader sedan tipsade du om en parfym som hette burberry något.. har för mig at den var röd eller lila?! Kan du vara snäll och säga vilken det är igen? hittar inte den i bloggen..

  Reply
 2. Mia on

  Snyggt som vanligt! Fullkomligt älskar dina sminkningar. Jag har en fråga; du som är så kreativ och en riktig fena på smink, skulle inte du kunna göra en sminkning som ska föreställa en dragqueen? Jag ska på en sittning där temat är “könsbyte”, men känner inte för att klä upp till man.. så tänkte klä mig till en man som klätt sig till kvinna = dragqueen. Några tips på en sminkning som får mig, som kvinna, att se ut som en sminkad man? x)

  Reply
 3. sara on

  Vad har du för inställningar på kameran när du tar sminkbilder? tycker det är skitsvårt att få till snygga bilder!
  Är helt såld på mörka läppar, vill gärna ha det matt, så använder läppennor, men har lite svårt att få till det, har du några tips när det kommer till användandet av läppenna?
  Har hyfsat stora läppar, blir lite osäker på hur jag ska lägga den.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)