scroll down
Arrow
MENU
17:15 | November 30, 2011

Just want your opinion

Uncategorized

Beställde ett par Jeffrey Campbell Nightwalk förra veckan för jag tycker de är så satans coola!
Ändå blir man osäker på ett par skor som är såpass annorlunda.

Jag älskar dessa, de är väldigt Gaga, men samtidigt vet jag inte om jag kommer använda dem!
Eller? Äh, klart jag kommer använda dom, svarta skor passar till allt! nu är det bara så! 😉

Vad tycker ni? 

English:
Ordered a pair of Jeffrey Campbell Nightwalk the other week, I think they are sooo cool!
Anyhow I’m insecure about them, they are so different (very Gaga), am I ever gonna wear them?
Well, I actually think I am.. Black shoes fits everything 😉 

What do you think?

72 Responses to “Just want your opinion”

 1. mia on

  rickigt snygga hade också velat ha sånna!! ja tycker du ska behålla dom om dom e sköna att gå i 🙂 e dom svåra att gå i? ja har samma fundering som tova skrev, de där med baktyngden, blir de inte svårt att hålla balansen? ja älskar dina vidiobloggar kan du inte göra en sån där du gör en ögonsminkning på dig, de vore kul att se hur dina fina sminkningar gå till 🙂 ha en bra dag kram

  Reply
 2. vera on

  jag tycker dom är helt ärligt fruktansvärt fula p.g.a. den “saknade klacken” och att den enbart har en står platå, diss! tror inte jag känner någon som tycker dom är fin, varken tjejer eller killar.

  Reply
 3. johanna on

  Shit, sjukt coola men jag skulle va livrädd att ramla baklänges i dom! I värsta fall kan du ju alltid ha dom som prydnad på en hylla!

  Reply
 4. Natalie on

  Huvudsaken är ju att du känner att du trivs i dem 🙂 personligen så tycker jag inte att de är särskilt fina men du ser förmodligen något helt annat än vad jag gör. Jag tycker att du ska våga ha dem om du gillar dem. Hur många trender har inte börjat med att man tycker att det är jättekonstigt och sedan älskar man det? För mig tog det 3 år innan jag började tycka att wedges var snygga;P

  Reply
 5. Elsa on

  Hej Linda! Jag tycker att människor som vågar sticka ut och har lite egna unika idéer, tankar och stilar är ungefär det coolaste som finns. Därför är jag super-positiv till dina nya skor som jag tycker ser döballa ut!

  Dessutom har jag en fråga – och jag skulle verkligen behöva din hjälp. Det är så att jag ofta blir blank i ansiktet… Jag skulle inte nödvändigtvis säga att jag har fet hy, men den blir ofta lite blank och framför allt så fort kameran åker fram (hellre dör jag än att bli fotad med blixt). Vad kan jag göra åt det här? Jag tycker det ser så ofräsch och svettigt ut på bilder och jag undrar dels hur jag kan sminka mig för att undvika detta och också om det finns några produkter som kan så att säga förändra min hys karaktär. Du får jättegärna svara här eller på e-mail!

  Stora kramar, Elsa

  Reply
 6. Kajsa on

  Hej Linda!
  Jag har en fråga, jag vill färga likadan hårfärg som du har. Just nu har jag mörk brunt, visst var du också brunett innan du färgade till den färgen du har nu? Tänkte om man kan färga med den färgen på en gång eller om man måste färga med en annan färg innan. Måste också tillägga att din blogg är GRYMT bra! Svara jätte gärna på min fråga, skulle sitta som en smäck! Ha det gott och tackar på förhand! 🙂 Kajsa Olander.

  Reply
 7. Linda on

  Jag fullkomligt ÄLSKAR DEM!! Behålla så klart! Annars kommer jag över och snor dem!
  Nej men går du runt på stan med dem kommer du få många komplimanger, satans balla, vill ha ett par själv!

  Reply
 8. martina on

  äh, klart att du ska använda dem! tänk så många olika coola sminkningar du har jämt, något som det säkert finns många som inte vågar. se det som att du sminkar dina fötter då!

  Reply
 9. Auranah on

  Snyggt? Njäe.. Kul? Ja! Det är så svårt att säga om man ska behålla sånt här eller inte.. En del grejer man är lite smått osäker på står bara i garderoben och skräpar, medan annat visar sig bli riktiga favoriter.

  Reply
 10. josefine on

  alltså förlåt… men dom ser förjävliga ut faktiskt. du som verkar ha så sjukt bra stil annars (det lilla man ser). nej usch, tänk om du har dom när du har druckit och är lite (eller mycket) lullig då kommer du ju ramla och slå ihjäl dig.

  Reply
 11. Johanna B on

  Jag vill bara säga att du har en grym blogg och du sminkar så snyggt….Jag blir inspirerad av din sminkning och använt mig av dina sminkingar flera gånger. Det har lett till att andra har frågat hur jag har sminkat mig och vad snyggt det var…Jag hänvisar dom till din blogg för inspiration…

  ha en underbar helg och hoppas att du får en toppen jul

  MVH

  Johanna B 🙂

  Reply
 12. Julia on

  alltså tycker du om dem och trivs i att gå i dem (det viktigaste är ju att du känner dig snygg i dem!!!) Men själv tycker jag de är fruktansvärt fula och skulle själv aldrig köpa dem … men det är ju min åsikt

  Vad säger din magkänsla?

  Kram!!

  Reply
 13. Mikaela on

  Behåll! sjukt snygga vad någon annan säger! och du måste ju ha fallit för dem om du tar tag i dig och beställer dem och betalar, right? 🙂 men skriv hur det är och gå i dem gärna, älskar dina smink inlägg men du har sagt att du är skotokig så mer sånna här inlägg får det gärna bli! ha det bra

  Reply
  • lindahallberg on

   Mikaela: Tack =) ja jag blev störtkär på en gång! de är väldigt lätta att gå i, tro det eller ej =) blir nog fler sko-inlägg

   Reply
 14. Emelie on

  Det där är ju en sådan typ av skor som vanliga, inskränkta människor inte gillar, men, sedan om allt fler börjar använda dem så kommer de haka på och helt plötsligt tycka att de är “jättesnygga”. Du har ju vågade sminkningar jämt och jag tror de där skorna passar dig perfekt! Våga sticka ut Linda 🙂

  Reply
 15. Caroline on

  Har haft mina likadana själv nu i några månader faktiskt 🙂 coolt att så många har hajjat på trenden. Tycker att skorna är astuffa och snygga! Gillar du dom så ska du självklart behålla dom ;)!

  Reply
 16. Sandra on

  VRÅLSNYGGA! Och det som är bra med skor är att om man inte använder dom så ställer man dem i bokhyllan så att alla kan se dem. Har ett par liknande stående på en hylla i sovrummet 🙂

  Reply
 17. Juzzi on

  Guuuud vad fina! ^_^ Kan inte du visa en länk elr nåt var du köpte dom? Jag älskar lady gaga och har letat efter såna :3 haha lmfao (srry att jag låter typ fett skum ;P)

  Reply
 18. erika on

  De är skitroliga och snygga! Tummen upp! Jag älskar när folk vågar lite och inte tar sig själva eller mode på för stort allvar! Ibland är lite fult det som gör något snyggt och intressant!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)