scroll down
Arrow
MENU
16:30 | December 30, 2011

Ett tack till er!

Uncategorized

Ibland känns det som att jag glömmer tacka er för att ni är så fantastiska!
Önskar jag kunde ge var och en utav er en jättekram!
Ni peppar mig varje dag och era fina ord gör mig så himla glad ska ni veta!
Ni är vääärldens bästa läsare <3

/sometimes it feels like I forget to thank you gyus!
All your nice words and comments makes me so happy!
Wish I could give you all a big hug!
You are amazing <3

20111230-140422.jpg

28 Responses to “Ett tack till er!”

 1. ellen on

  Wow vilken grym blogg! Hittade hit för första gången idag, tokhärliga tips och du är så sjukt duktig!
  Nu har du räddat min nyårssminkning, kommer definitivt fortsätta följa din blogg 😀

  Reply
 2. Marit on

  Tack själv för att man får följa en så bra blogg 🙂 Din blogg är nästan den ända jag följer och jag har blivit mer intresserad av makeup sedan jag började läsa din blogg så ett stort tack Linda 🙂 Kram!

  Reply
 3. Lojsan on

  Tack så mycket själv!!
  hittade din blogg bara för några dagar sedan och har följt den sen dess! kan liksom inte sluta läsa,är nog inne på bloggen 10 gånger per dag och kollar om det har kommit ett nytt spännande inlägg:P du är så himla duktig!!
  om jag är i lindköping nån gång så ska jag definitivt svänga inom MUS:) hade varit en ära att bli sminkad av dig:D
  Ha det så bra!kram:)

  Reply
 4. Lojsan on

  Tack så mycket själv!!
  hittade din blogg bara för några dagar sedan och har följt den sen dess! kan liksom inte sluta läsa,är nog inne på bloggen 10 gånger per dag och kollar om det har kommit ett nytt spännande inlägg:P du är så himla duktig!!
  om jag är i lindköping nån gång så ska jag definitivt svänga inom MUS:) hade varit en ära att bli sminkad av dig:D
  Ha det så bra!kram:)

  Reply
 5. Maria on

  Du har en så otroligt fin blogg Linda! Du inspererar en verkligen med vad som är möjligt att göra med lite smink. Är så glad att jag halkade in på din blogg för länge sen! Ha det bra och tack för din underbara blogg! 🙂 Kram!

  Reply
 6. Marie Frändén on

  Ett tack till dig oxå som ger oss del i en så inspirerande blogg..som snart inne på mitt 57 år och nybliven farmor överfet osv så önskar jag att jag kunde eller vågade maka mig lite mer än det jag gör ibland 🙂

  Reply
 7. rebecca on

  hej jag har massa akne ärr på kinderna jag undrar om du vet någon bra foundation jag vill ha en som täcker bra och jag har lätt att bli ganska oljig i hyn men ändå torr för vill verkligen känna mig fin skäms över mina ärr så kan du hjälpa mig? och tack för en super bra blogg helt klart den bästa bloggen har inte läst bloggen så jätte länge men har verkligen fasnat nu

  Reply
 8. Moa on

  Var på co haagaard i lkpg och fixade med glitterextensions. Tack för tipset! Berättade att det var genom dig och din blogg som jag fått tipset.
  Tack för en superbra blogg och gott nytt år!

  Reply
 9. Mia on

  Hej Linda.
  Tittade in för första gången på några månader, förr läste jag alltid din blogg.
  Men innan jag slutade läsa den tyckte jag att det var mest typ en livsstilblogg, kläder, resor.. Inget smink.
  Missförstå mig inte, du skriver ju om vad du vill =) Men jag måste säga att jag nu blev positivt överraskad! Massor med smink igen! Du är fantastiskt duktig och en sann inspirationskälla och nu när din blogg ännu en gång är en sminkblogg kommer jag nog börja följa den igen =)

  /Mia

  Reply
 10. Anna on

  Och tack fina Linda för en otroligt bra sminkblogg! Har fått mycket inspiration ifrån dig 🙂 Du är helt klart den bästa bloggen som jag följer! Gott nytt år! Kram

  Reply
 11. Felicia on

  Du är värd det bästa man kan få!
  Du är helt underbar, och är verkligen duktig på det du gör!
  tack vare dig har jag fått mycket insperation och blivit mycket bättre på att
  sminka mig och det är kul! Jättekram till dig <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)