scroll down
Arrow
MENU
13:30 | December 30, 2011

Tecnologia Brevettata

Uncategorized

Här kommer mina naglar!
Tok-älskar färgen och skimret!
Detta turkosgrönskimriga lack Tecnologia Brevettata från Deborah gör sig helt klart bäst på ett svart lack som här!

/Love this combo!
A black base and Deborah Tecnologia Brevettata on top of it! 

6 Responses to “Tecnologia Brevettata”

 1. Lojsan on

  (skulle egentligen skriva denna kommentaren på “ett tack till er” men det klöddade så jag tror inte att det kom fram,så jag skriver det här istället)

  Tack så mycket själv!!
  hittade din blogg bara för några dagar sedan och har följt den sen dess! kan liksom inte sluta läsa,är nog inne på bloggen 10 gånger per dag och kollar om det har kommit ett nytt spännande inlägg:P du är så himla duktig!!
  om jag är i lindköping nån gång så ska jag definitivt svänga inom MUS:) hade varit en ära att bli sminkad av dig:D
  Ha det så bra!kram från en redi skåning:)

  Reply
 2. Elin ! on

  Hej!
  Jag tänkte köpa en sminkpalette snart & vill ha en riktigt bra, men vet inte riktigt vilket märke som är bra. Funderar på att köpa sån med 120 st skuggor på eleven.se men sen vet jag inte om den är riktigt bra ju. Funderar också på att beställa något från Nyx.
  Känner du till någon bra palette eller något bra märke ? 🙂
  Kramar Elin

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)