scroll down
Arrow
MENU
18:41 | December 31, 2011

Happy new year!

Uncategorized

Jobbat hela dagen, åkte direkt hem och började förbereda med Osccar!
Nu får jag snart gäster!
Ha ett underbart nyår kära ni!

/Worked all day, went directly home to prepare for the night, ’cause soon I will have guests for dinner!
Happy new year to you all! 

9 Responses to “Happy new year!”

 1. Sandra on

  hej!
  vill bara säga att jag älskar din blogg först sen,
  har bara en lite fråga om din tungpiercig har du piercat två stycken eller är det ett smycke så det ser ut som två, om det nu är en piercing men det ser ut som två, vad har du köpt den för den är så SNYGG!’

  puss&kram

  Reply
 2. Marit on

  Hej Linda. Jag undrar var du har köpt paljettklänningen du har på dig på den här bilden? Jag har letat överallt men jag hittar ingen som faller mig i smaken och den du har på bilden ser jättefin ut 🙂 För övrigt en toppenblogg 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)