scroll down
Arrow
MENU
15:32 | January 31, 2012

I full gång!

Uncategorized

Ha varit full fart hela dagen och snart ska vi gå på lite visningar!
Planerandet inför visningen på fredag har verkligen satt igång nu!

20120131-152903.jpg 20120131-152951.jpg 20120131-163632.jpg

13 Responses to “I full gång!”

 1. Jasmine on

  Måste bara få säga att du är en stor inspiration för mig! Och har varit jätte länge. Läser din blogg dagligen men har aldrig vågat kommentera.. Vet inte varför. Men idag tog jag mod till mig! Har alltid älskat smink sen liten ålder och med dina inlägg så lär jag mig mer och mer, fortsätt som du gör! Du är en inspiration! Kram 🙂

  Reply
 2. Amanda on

  Heej du är sjuuukt duktig på att sminka och din blogg är jättebra! Jag läser din blogg varje dag. Jag undrar hur man gör en perfekt vinge eller vad det heter med eyeliner? Skulle du kunna visa hur man gör det i något inlägg? =)Har du något tips hur man gör när man blir fet i hyn för jag brukar bli det när jag går i skolan och det är inte så snyggt skulle villa liksom matta ner det så att det inte blir sådära glansigt. Kram, hoppas du svarar 🙂

  Reply
 3. Fanny on

  Hej det skulle vara jätte gulligt av dig om du skulle kunna tipsa om en bra foundation som ger bra mattande färg, Har väldigt glansig hud och hittar aldrig nån som riktigt känns att funka. Är make up stores foundation bra inom det? :))
  Kram.

  Reply
 4. Kristín on

  Great blog you have Linda, also I love the variety of make up looks you make they are fantastic. What is this gorgeous red lipstick you are wearing in these photos?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)