scroll down
Arrow
MENU
19:00 | February 29, 2012

För er som missade

Uncategorized

För er som missade filmen med Maybelline Fit Me!
Här kommer den igen 🙂

22 Responses to “För er som missade”

 1. Hilda on

  Tycker du bäst om att bli sminkad av någon annan eller tycker du bäst om att sminka dig själv? 😀
  btw du har jättebra engelska!

  Reply
  • lindahallberg on

   Det är så skönt att bli sminkad, lite som en minimassage för ansiktet 🙂 Men jag gillar bäst att sminka mig själv, jag har nog lite kontrollbehov tror jag

   Reply
 2. Amanda on

  Hej Linda! Tack för en av sveriges bästa bloggar! Du har tidigare nämnt att du skulle göra en video-tutorial på hur man gör markeringar av ögat med hjälp av ögonskugga. Du gjorde nån snabbvariant-video på den och sa att du skulle göra en mer noggrann tutorial senare. Vore såå kul och givande! Kram!

  Reply
 3. alice on

  Hej Linda! Jag har problem med att få min foundation och puder att sitta hela dagen. Blir alltid glansig efter halva dagen. Tvättar ansiktet varje morgon och efter det använder jag en hudkräm som ska matta ner men återfukta. Foundationen heter Dream matte mousse från Maybelinne och använder HM puder.. Tips på nåt som ändå är budget men fungerar? Svara gärna i mail eller ett inlägg 🙂

  Reply
 4. Sofia OL on

  Hej!!
  Jag vill veta vilka dina favoriter är när det kommer till ansiktsvård. rengöring, ansiktsvatten, remover, dag/natt kräm, ögonkräm, face mist osv. Vilka steg använder du och hur ser din ritual ut. Är väldigt osäker på just detta och behöver lite hjälp på hur man ska kunna fixa en ritual och rutin när det kommer till detta. SNÄLLA skriv ett inlägg om produkter du tycker om och kan rekomendera till de olika stegen i ansiktsvård. Både budget och lyx är bra. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA. Älskar din blogg och läser den varje dag och får mycket inspiration av den.

  Reply
 5. Ebba on

  Hej linda! Jättebra blogg vill jag bara börja med att säga! Sen har jag också en liten fråga, det är nämligen så att jag håller på att leta foundation och undrar om du rekommenderar denna? Eller finns det någon annan foundation som du rekommenderar? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)