scroll down
Arrow
MENU
12:30 | February 29, 2012

Todays look – For some damn reason it makes me smile

Uncategorized

idag är det så sjuuukt mycket vår, så jag gjorde vinterns sista make-up!

/Did the winters last make up today!

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MUS MS tradition
MUS MS White
MUS Cake eyeliner white
MUS Eyepencil snowflake
Blingtone diamonds & Pearls
Strass (Vet ej vart jag köpt, de är gamla)
NYX fabulous lashes Funky Diva

Läppar/Lips
IDUN Felicia Lipgloss

Kinder/Cheeks
BREN blush Wildflower

(Sixx: A.M. – Sure Feels Right)

24 Responses to “Todays look – For some damn reason it makes me smile”

 1. Malin on

  Hej! Jag har en fråga om mascaror. Jag har väldigt täta, tjocka och många ögonfransar. Vilket såklart är trevligt. Problemet är bara att det blir för tunga så när jag målar på mascara så blir “lägger de sig ner” på en gång istället för att vara uppåtböjda och fina. Tycker att jag har provat massa mascaror och ögonfransböjare i olika prisklasser men inget verkar hjälpa. Har du något tips? Har inte provat något från Makeup store än tror du de har någon som kan hjälpa mig? Tacksam för svar!

  Reply
 2. Ida :) on

  hej Linda, shit, vilken fin sminkning, jag har två frågor, fråga 1: kan du göra en tutorial på denna sminkning? fråga 2: jag ska på pyjamasparty/tjejkväll på fredag och undrar vad man kan ha med för smink då? 🙂

  Reply
 3. Hilda on

  Mina finnar är ÄNTLIGEN borta men min foundation är slut och den säljs inte mer..
  Jag är lite rädd att testa en annan foundation för att jag har upplevt att vissa gör så att jag får mer finnar men jag måste ha en ny foundation typ NU !

  Kan du hjälpa mig? 😀

  Reply
 4. linnea on

  Hej! Jättefint,verkligen! man lär sig mycket av din blogg! 🙂 Skulle inte du kunna lägga upp en video (du har säkert gjort detta innan och jag har missat det) där du fixar ögonbryn? dina är så perfekta! 🙂 Ha det gött!

  Reply
 5. jasmine on

  jag ska på 80tals fest på lördag. skulle du kunna göra en 80tals make så man kan få inspiration? 😀 hade vart jättesnällt

  Reply
  • Linnea on

   Pincett och ögonfranslim tycker jag funkar bra i alla fall. Lägg stenen med fina sidan uppåt, lyft den med en pincett, dutta ögonfranslim på baksidan direkt med tuben och sätt den där du vill ha den. Rör den inte förrän limmet torkat. Använd ett transparent lim. Inte så svårt som man skulle kunna tro 🙂

   Reply
 6. anna on

  måste bara fråga, när du åker till jobbet, brukar folk kommentera din sminkning eller stirra på dig om du har en häfrig sminkning som den här? jag skulle i alla fall inte kunna dra blicken från dig!

  Reply
 7. Lena on

  Nu har jag fått hem min “Too faced shadow insurance” och är såklart sugen på att testa primer för första gången. Vad jag funderar på är om det är rätt ordningsföljd att lägga foundation, primer och sedan puder, därefter skuggorna?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)