scroll down
Arrow
MENU
18:15 | March 30, 2012

Todays look – This is the night, I’m burning within

Uncategorized

Halloj!
Har haft en riktigt bra dag och är på värlsbäst humör! Solen skiner faktiskt
Ikväll ska jag plocka fram ett ess ur rockärmen och vinna över Micke och Petter i bowling tänkte jag! 🙂 Är ni bra på att bowla?

/Have had a really great day today!
Going bowling tonight with Micke & Petter, and I’m gonna WIN! Are you gyus good at bowling?

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
NYX Smoky eye kit
MUS Eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
Maybelline great lash mascara

Läppar/lips
Ingenting än/Nothing yet

Kinder/Cheeks
MUS Blush Pink Reef

11 Responses to “Todays look – This is the night, I’m burning within”

 1. Mari on

  =) Fin du är.
  Hm, det går alltid dåligt från börjat, men efter att ha bowlat i kanske sisådär 60 min, då brukar det gå bättre. Lycka till =)

  Reply
 2. Louise on

  jag rent av suger i alla bollsporter (vänta,, även de utan boll oxå tror jag ;P) men bowling är det enda undantaget! 😉 fick en chock förra gången jag körde o fick ganska många strikes och vann över mina kompisar :O

  Reply
 3. Isabella on

  Undrar om ditt hår med extensions “trasslar” ihop sig i hårbotten? Gjorde keratinslingor förut och trots att jag skötte det fick jag vääääldigt stora tovor i håret, var nästan tvungen att klippa av mig allt hår.. Eller är det lätt för dig att sköta det och hur gör du då? Hur lång tid kan det gå innan du måste ta ut de och lägga in nytt? Skulle vara jättejätte tacksam för svar 🙂 kram

  Reply
 4. Ina - vinnare av Fitnessfighten (jan-12) on

  Jag har tävlat i bowling, så är nog lite bra då förhoppningsvis 😛 När jag dejtade min sambo för 6,5 år sedan så skulle vi bowla. Jag hade inte berättat att jag hade tävlat förr. Jag mötte upp honom i bowlinghallen med min bowlingväska, b-klot och b-skor.. han fattade inget, så berättade jag det iaf. I efterhand- än i dag – skämtar han om att det inte var någon idé att spela gentleman och låta tjejen vinna, eftersom vinnarskallen själv var där med full utrustning 😛

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)