scroll down
Arrow
MENU
18:01 | March 31, 2012

Todays look – Shine a light in the dark, let me see where you are

Uncategorized

Här kommer dagens! Den stora halsringen är från JFR

/Here’s todays look, the big necklace is from JFR 

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
NYX 5 color shadow I dream of nevis
MUS Eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
Maybelline great lash mascara

Läppar/lips
MUS Lippencil Russian

Kinder/cheeks
MUS Blush Pink reef

(Shinedown – Unity)

12 Responses to “Todays look – Shine a light in the dark, let me see where you are”

 1. maria on

  skulle gärna vilja se en tutorial på en 50-tals sminkning.Ska snart på en fest med 50-tals tema så det vore kul med lite tips!:) Tack för en riktigt bra blogg!

  Reply
 2. Hanna on

  Hej! Grym blogg! Älskar den!
  Skulle du kunna lägga upp steg för steg sminkning som passar bra till bal? Och bra produkter till ansiktet? Typ rouge och sånt så man kan framhäva och även hur man gör? Vore super bra då jag inte har en aning om vad jag ska göra! Tack på förhand

  Reply
 3. alexandra on

  hej linda, jag undrar om du har några tipps på hur man kan få sina ögon att se större ut, utan att använda mycket smink? jag har typ världens minsta ögon och jag skulle bli så glad om du hjälpte mig med detta!
  snälla snälla svara 🙂
  älskar din blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)