scroll down
Arrow
MENU
21:10 | May 30, 2012

Sista chansen!

Uncategorized

Inatt 23.59 stängs röstningen!
Det är sista chansen att rösta på min Ziperalldesign nu. Jag är så nervös så det är helt sjukt!
Maila till [email protected] och skriv Linda Hallberg i ämnesraden, om ni tycker jag är en värdig vinnare såklart!

/Today is the last day to vote for my Ziperall!
Send an E-mail to [email protected] and write Linda Hallberg as subject if you think that I’m a worthy winner.

Bild: Stureplan.se

 

5 Responses to “Sista chansen!”

 1. Lea on

  Hej Linda!
  Jag har länge velat testa make up stores cover all mix, men jag har varit lite fundersam om den kommer funka då jag är ganska torr runt/på näspartiet och jag har mörka ringar under ögonen. Skulle den funka eller finns de andra bra förslag som du vet om? Sedan om du kanske vet någon bra hudvård som funkar för torr/bland hy? Många frågor, men hoppas du kan svara 🙂

  Ha en bra dag!

  Mvh, Lea.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)