scroll down
Arrow
MENU
21:26 | September 22, 2012

Jag vann!!

Uncategorized

Tack alla underbaringar!
Jag älskar er!!!

/love You guys! I won beautyblog of the year!!

74 Responses to “Jag vann!!”

 1. Sara on

  Grattis, klart du skulle vinna! Du är ju grym på det du gör 😀 Men skulle du kunna svara på hur mycket du tar för att sminka till balen? 🙂 Skulle uppskattas

  Reply
 2. elin on

  Du är en grym förebild!! Har nyligen gått yt imc å läser din blogg du är en insperation. Du visar verkligen att om man vill något så det möjligt! 🙂

  Reply
 3. Ida on

  Såå värd det, röstade och hoppades att du skulle vinna. Du är grym, och inspirerar till tusen. (Plus att du gett mig hopp om att få ha såna där fina fransar som alla andra. Du tipsade nämligen om att man kan välja en vattenfast mascara för de är lättare i formulan (tror jag det berodde på?) om man hade fransar som “åker ner”. Jag valde en vattenfast från Maybelline (du vet de där gula, rosa mascarorna) och hips, vips får jag ha fina fransar! Är dig evigt tacksam (för en sådan liten sak ja, men det är något jag alltid tänkt på, lite extra ibland eftersom min bästis har världens längsta och “uppåtstående” fransar och det är så fint istället för att de inte syns utan man bara ser eyelinern 🙂 Ja, en lång berättelse men ändå – TACK och GRATTIS! 😀

  Reply
 4. Monica on

  Grattis, underbara Linda!!! Det förtjänade du och ingen annan!!! Röstade självklart på dig också!!! Fira ordentligt och hoppas detta inspirerar dig att följa upp din blogg så som du gjort hittills!! Du är bäst <3

  Reply
 5. Emilie on

  Jag är inte förvånad! Du driver din blogg riktigt bra och du är så väldigt kreativ! Om du har “down-perioder” med bloggandet är det inget som märks. Du är riktigt proffsig! Njut vinsten 🙂

  Reply
 6. Vira on

  Himla massa grattis till dig, Linda! 🙂

  Jag undrar över en grej. Vad har du för storlek på din töjning på vänster öra? Samt var du har köpt smycket?

  Kram!

  Reply
 7. Jakob Andersson on

  JAG svävar fortfarande i nått sorts lyckorus/på moln tack vare att få vara med och dela denna lyckan med er – mina vänner! Är såååå glad för din, Angelica och Saras skull. Åh! Vi måste ses snart igen finis! Kram!

  Reply
 8. Emelie on

  Hej Linda! I skolan ska vi göra ett arbete där vi ska sminka och även då fota allt vi gör. Min fråga är om du kan tipsa om någon bra inställning på kameran så man verkligen ser allt som man gör?

  Grattis till vinsten förresten! 🙂

  Reply
 9. Sofia on

  Grattis fina Linda!

  Skulle du snälla kunna göra ett inlägg där du rekomederar produkter för fet hy, vad man ska tänka på osv. Har testat så många produkter, lagt ner så mycket pengar men inget funkar. Börjar bli desperat. Vill inte visa mig utomhus. Mitt smink “rinner”, jag får finnar, och har synliga porer, känner mig smutsig, och när jag smörjer in mig blir jag rödflammig på vissa delar av ansiktet.. som dessutom syns under sminket. Tror jag har både fet och känslig hy. Hjälp!

  Tack!

  Reply
 10. Marie on

  Grattis, otroligt välförtjänt! Röstade på dig såklart, får ta och tacka för att du inspirerat mig det närmaste året att leva ut min inre sminknörd 🙂

  Reply
 11. Caroline on

  Faaasiken va skoj!!!
  Gratttttiiiiiis 🙂
  Jag e en av dom som följer din blogg, du e så jäklans inspirerande och kommer alltid med massa tips å skoj..
  Just pga av dig å din blogg å din bakgrund e jag oxå inne på att “studera” smink…
  Är ju snart 30, så de kanske e försent, haha..
  Men njaaa, jag vet inte, kanske 🙂
  Men isfl får jag nog sluta drömma snart å påbörja resan kanske.. hihi…

  Hur som helst, skit skoj att du vann, värd det!”!!!
  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)