Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:42 | September 29, 2012

Todays look – Well, heaven sent you

Tjoho!

Har suttit på ett tåg från Stockholm tills nu. Haft en skittrevlig tors-lör uppe i huvudstaden. I torsdags var det ett event som Metro Mode hade ordnat med Odd molly som jag, Angelica och Victoria gick på.
Igår så var det som sagt hårstyling och middag med Bangerhead och Devote. Fruktansvärt trevligt! Jag, Vickan och Frida bodde på Rica hotel mitt inne i stan, de har på riktigt VÄÄÄÄRLDENS bästa frukostbuffé och typ skönaste sängarna någonsin. Dessutom får man 10% rabatt på PUB om man bor på det hotellet. Det är ju rätt trevligt om man vill shoppa loss på MAC tillexempel! 😀

Har haft en vision om jättesilvriga läppar ett tag och hittade MACs pigment Platinum som blir sååå coolt ovanpå en läppenna och ett gloss. Det ser ut som flytande silver. Riktigt spegelblankt

/Helloo!

Have been sitting on a train from Stockholm until now. Had a real nice Thurs-Sat up in the capital. on Thursday tit was an event that Metro Mode had arranged with Odd Molly that I, Angelica and Victoria went on.
Yesterday, it was like I said hairstyling and dinner with Bangerhead and Devote. SO nice! Me, Vicky and Frida lived at the Rica hotel in the middle of the city, they have the best breakfast and the best beds ever. Also, you receive a 10% discount on PUB if you stay at this hotel. It’s pretty nice if you want to go shopping at MAC for example! : D

Have had a vision of liquid silver lips for a while and found the MAC pigment Platinum which is sooo cool on top of a lip liner and gloss. It actually looks like real liquid silver.
Jag har använt/I’ve used

Ögon/Eyes
Loreal volume million lashes waterproof
Ardell lashes 116
MAC Mineralize skinfinish lightscapade
MUS MS Smog

Läppar/lips
MUS Eyepencil Clouded sky
MUS Twingloss Lead
MAC Pigment Platinum

Kinder/cheeks
MAC Mineralize skinfinish lightscapade
MUS MS Smog
MAC Blush Dainty


21 kommentarer21 kommentarer om “Todays look – Well, heaven sent you”

  Wow, älskar det! Lite isdrottning möter technovideo från 90-talet sådär 🙂

  Reply

  Vilken foundation använder du på bilden? Är det too faced?

  Reply

  Jag har blandat Diors Nude fluid med Too faced Amazing face.. är lite mitt emellan färgerna nu, men kommer snart gå över helt till too faced

  Reply

  VARS kan jag köpa en foundation palett??

  en sån här: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-YjX87wLkddo/TtQb4RrOgyI/AAAAAAAABRQ/SsP_wgdmzfs/s1600/GrafPowderPalette.jpg&imgrefurl=http://make-upbylaura1.blogspot.com/2011/12/graftobian-professional-dual-foundation.html&h=263&w=350&sz=66&tbnid=-YeDalVDkB–sM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dfoundation%2Bpalett%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=foundation+palett&usg=__LbPG9t1FXGf0L_0_Tb-fsX9JF-w=&docid=7nIHfWVeHy2SfM&hl=sv&sa=X&ei=KU9nUIGtFMmD4gSPm4GABQ&ved=0CCQQ9QEwAA&dur=848

  hoppas du kan öppna den:)

  Reply

  Hej! skulle du inte kunna berätta lite i ett inlägg om din tungpiercing, typ när du gjorde den och om det gjorde ont(den alltid envisa frågan) typ hur det är att ha en tungpiercing liksom,. då man ska äta, om det finns något man liksom bör se upp med. hade vart jätteglad , och din blogg äger! 😀

  Reply

  Hej! Jag kommer inte göra ett inlägg om de, men kan svara här. Det gör olika ont beroende på hur smärttålig du är. Jag går in i nån form av mental “det är bara en nål som ska igenom-mode” när jag piercar mig så jag tycker inte det gör så ont,Tror det handlar mycket om inställning också. det är väl mest när man ska äta första gångerna efter som det kan vara lite jobbigt och man kan råka bita på kulan ibland för att man inte är van vid den, men det läker typ på en vecka. Känns som att man har träningsvärk i tungan. Jag åt pizza det första jag gjorde efteråt.. haha. Nu tänker jag inte alls på att dom är där. känns konstigt att ta ut dom så jag skulle lika gärna kunna göra det. men de tillhör mig på nåt sätt. så jag behåller dom ett tag till 🙂

  Reply

  Hur får du alltid till så snygga bilder på dina ögon/sminkningar? Är det kameran som är bra, du som är extremt fotogenisk eller har du nåt knep? 😉 Skulle bli överlycklig om du svarade eftersom jag har mycket problem med detta:( Mina sminkningar kommer inte alls fram så snyggt som de ser ut i verkligheten utan mer tråkiga och så. Tack!

  Reply

  Hejsan! Jag har fotat mina ögon nästan varje dag nu sedan 2008 när jag startade sminkbloggen, så jag har testat det mesta och kommit fram till vad som blir bra och inte. jag har köpt ett nytt objektiv som gör att bilderna blir himla bra nu, och jag är skitnöjd. sen visst.. bilderna blir ju rätt tråkiga om man inte drar upp mättnaden i färgerna i ett redigeringsprogram sedan.
  Kram på dig!

  Reply

  Hej undrar över vart jag kan få tag i platinum pigment Har letat men verkar omöjligt att hitta ?? Tacksam för svar / C

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.